• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Pro 400 M401 - Kiinteän verkon ongelmien ratkaiseminen

huomautus:
Tämä osa koskee kaikkia malleja, paitsi malleja HP LaserJet Pro 400 M401a -⁠tulostin ja HP LaserJet Pro 400 M401d -⁠tulostin.
Tarkista seuraavat kohdat, kun haluat tarkistaa, että laitteen ja verkon välinen yhteys toimii. Ennen kuin aloitat, tulosta asetussivu laitteen ohjauspaneelista ja selvitä laitteen IP-osoite asetussivulta.
  huomautus:
HP ei tue vertaisverkkoja (peer-to-peer), koska tämä on Microsoftin käyttöjärjestelmien ominaisuus eikä HP:n tulostinohjaimien ominaisuus. Lisätietoja saat Microsoftilta osoitteesta www.microsoft.com.
Heikko fyysinen yhteys
  1. Varmista, että laite on liitetty oikeaan verkkoporttiin oikean pituisella kaapelilla.
  2. Tarkista kaapeliliitäntöjen tukevuus.
  3. Tarkista yhteys laitteen taustapuolella olevasta verkkoliitännästä ja varmista, että keltainen toimintovalo ja vihreä linkin tilavalo palavat.
  4. Jos ongelma ei poistu, kokeile toista kaapelia tai vaihda keskittimen porttia.
Tietokone käyttää virheellistä IP-osoitetta laitteelle
  1. Avaa tulostimen ominaisuudet ja valitse Portit-välilehti. Varmista, että valittuna on laitteen nykyinen IP-osoite. Laitteen IP-osoite näkyy laitteen asetussivulla.
  2. Jos olet asentanut öaitteen käyttämällä HP:n TCP/IP-vakioporttia, valitse valintaruutu Tulosta aina tällä laitteella, vaikka sen IP-osoite muuttuisi.
  3. Jos olet asentanut laitteen käyttämällä Microsoftin TCP/IP-vakioporttia, käytä IP-osoitteen sijaan isäntänimeä.
  4. Jos IP-osoite on oikea, poista laite ja lisää se uudelleen.
  5. Luo uusi HP TCP/IP -⁠portti, jonka osoite on oikea.
Tietokone ei saa yhteyttä laitteeseen
  1. Testaa verkkoyhteys ping-komennon avulla.
    1. Avaa tietokoneessa komentorivikehote. Valitse Windowsissa ensin Käynnistä ja sitten Suorita. Kirjoita riville cmd.
    2. Kirjoita ping ja sitten laitteen IP-osoite.
      Avaa Mac OS X:ssä Verkkotyökalu ja kirjoita IP-osoite Ping-paneelin oikeaan kenttään.
    3. Jos ikkuna näyttää pyynnön ja vastauksen väliset ajat, verkko toimii.
  2. Jos ping-komento ei onnistunut, tarkista, että verkkokeskittimiin on kytketty virta. Tarkista sitten, että verkkoasetukset, laite ja tietokone on määritetty samaan verkkoon.
  huomautus:
Voit testata verkkoyhteyden myös yrittämällä avata HP:n sulautetun Web-palvelimen tuetussa verkkoselaimessa.
Laite käyttää verkolle virheellisiä yhteys- ja kaksisuuntaisuusasetuksia
Hewlett-Packard suosittelee tämän asetuksen jättämistä automaattiseen tilaan (oletusasetus). Jos muutat näitä asetuksia, myös verkon vastaavia asetuksia täytyy muuttaa.
Uudet ohjelmat saattavat aiheuttaa yhteensopivuusongelmia
Varmista, että kaikki uudet ohjelmat on asennettu oikein ja ne käyttävät oikeaa tulostinohjainta.
Tietokone tai työasema saattaa olla väärin määritetty
  1. Tarkista verkko-ohjaimet, tulostinohjaimet ja verkon uudelleenohjaus.
  2. Varmista, että käyttöjärjestelmä on määritetty oikein.
Laite on poistettu käytöstä, tai muut verkkoasetukset ovat virheellisiä
  1. Tarkista verkkoyhteyskäytännön tila asetussivulta. Ota se käyttöön tarvittaessa.
  2. Määritä verkkoasetukset tarvittaessa uudelleen.