HP LaserJet Pro 400 M401 - Muut tulostustehtävät (Windows)

Tulostustyön peruuttaminen (Windows)

1. Jos tulostustyö on kesken, voit pysäyttää sen painamalla laitteen ohjauspaneelin Peruuta -painiketta.
    huomautus:
    Voit poistaa käsiteltävät työt painamalla Peruuta -painiketta. Jos käynnissä on useita prosesseja, voit peruuttaa ohjauspaneelissa näkyvän työn painamalla Peruuta -painiketta.
  2. Voit myös peruuttaa tulostustyön ohjelmasta tai tulostusjonosta.
    • Ohjelma: Yleensä näkyviin tulee hetken ajaksi valintaikkuna, jonka avulla tulostustyön voi peruuttaa.
    • Windowsin tulostusjono: Jos tulostustyö on odottamassa tulostusjonossa (tietokoneen muistissa) tai taustatulostuksessa, poista työ sieltä.
      • Windows XP, Windows Server 2003 ja Windows Server 2008 Valitse Käynnistä, valitse Asetukset ja valitse sitten Tulostimet ja faksit. Avaa ikkuna kaksoisnapsauttamalla laitteen kuvaketta, napsauta peruutettavaa tulostustyötä hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Peruuta.
      • Windows Vista: Valitse Käynnistä, Ohjauspaneeli ja sitten kohdasta Laitteisto ja äänetTulostin. Avaa ikkuna kaksoisnapsauttamalla laitteen kuvaketta, napsauta peruutettavaa tulostustyötä hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Peruuta.
      • Windows 7: Valitse Käynnistä ja Tulostimet ja muut laitteet. Avaa ikkuna kaksoisnapsauttamalla laitteen kuvaketta, napsauta peruutettavaa tulostustyötä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Peruuta.

Paperikoon valitseminen (Windows)

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet- tai Määritykset-painiketta.
  3. Valitse Paperi/laatu-välilehti.
  4. Valitse koko avattavasta Paperikoko-luettelosta.

Mukautetun paperikoon valitseminen (Windows)

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet- tai Määritykset-painiketta.
  3. Valitse Paperi/laatu-välilehti.
  4. Napsauta Mukautettu-painiketta.
  5. Kirjoita mukautetun koon nimi ja määritä mitat.
    • Leveys on paperin lyhyt reuna.
    • Pituus on paperin pitkä reuna.
    huomautus:
    Lisää paperi lokeroihin aina lyhyt reuna edellä.
  6. Valitse Tallenna ja sen jälkeen Sulje.

Vesileimojen tulostaminen (Windows)

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet- tai Määritykset-painiketta.
  3. Valitse Tehosteet-välilehti.
  4. Valitse vesileima avattavasta Vesileimat-luettelosta.
    Jos haluat lisätä uuden vesileiman luetteloon, valitse Muokkaa-painike. Määritä vesileiman asetukset ja valitse OK-painike.
  5. Jos haluat tulostaa vesileiman vain ensimmäiselle sivulle, valitse Vain ensimmäinen sivu -⁠valintaruutu. Muutoin vesileima tulostetaan kaikille sivuille.