• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Pro 400 M401 - Ensimmäisen tai viimeisen sivun tulostaminen eri paperille (Windows)

Ensimmäisen tai viimeisen sivun tulostaminen eri paperille (Windows)
  1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet- tai Määritykset-painiketta.
    Kuva : Tulosta-valintaikkuna
  3. Valitse Paperi/laatu-välilehti.
    Kuva : Paperi/laatu-välilehti
  4. Valitse Tulosta sivut eri paperille ja napsauta sitten Asetukset-painiketta valitaksesi tarvittavat asetukset etukantta, muita sivuja ja takakantta varten.
    Kuva : Paperi/laatu-välilehti