HP LaserJet Pro 400 M425 - Tuotteen suojausominaisuudet

Laite tukee suojausstandardeja ja suositeltuja yhteyskäytäntöjä, joilla voit suojata laitteen ja verkon tiedot sekä helpottaa laitteen valvontaa ja ylläpitoa.
Lisätietoja HP:n suojatuista kuvankäsittely- ja tulostusratkaisuista on osoitteessa www.hp.com/go/secureprinting. Sivulla on linkkejä suojaustoimintojen tiedotteisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin.
Laitteen lukitseminen
  1. Voit liittää turvalukon laitteen takana olevaan liitäntäpaikkaan.
    Kuva : Turvalukkopaikka
Verkkosalasanan asettaminen tai vaihtaminen
Käytä HP:n sulautettua Web-palvelinta verkossa olevan laitteen salasanan asettamiseen tai vaihtamiseen.
  1. Tarkista laitteen IP-osoite koskettamalla laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytön Verkko -painiketta.
  2. Avaa HP:n sulautettu Web-palvelin kirjoittamalla laitteen IP-osoite selaimen osoiteriville.
      huomautus:
    Voit avata HP:n sulautetun Web-palvelimen myös HP Device Toolbox -⁠ohjelmistosta (Windows) tai HP-apuohjelmasta (Mac OS X).
  3. Valitse Asetukset-välilehti ja Suojaus-linkki.
      huomautus:
    Jos salasana on jo asetettu, saat kehotteen antaa sen. Kirjoita salasana ja valitse Käytä-painike.
  4. Kirjoita uusi salasana Uusi salasana- ja Vahvista salasana -⁠kenttään.
  5. Tallenna salasana valitsemalla ikkunan alaosassa Käytä-painike.