HP LaserJet Pro 400 M425 - Laitteen yhteyden muuttaminen HP:n uudelleenmääritysapuohjelmalla

Laitteen yhteyden muuttaminen HP:n uudelleenmääritysapuohjelmalla
Jos käytät jo laitetta ja haluat muuttaa sen yhteyttä, voit määrittää yhteyden HP:n uudelleenmääritysapuohjelmalla. Voit määrittää laitteen esimerkiksi käyttämään jotakin toista langattoman verkon osoitetta, muodostamaan yhteyden kiinteään tai langattomaan verkkoon tai siirtyä verkkoyhteydestä USB-liitäntään. Voit muuttaa määrityksiä asettamatta laitteen CD-levyä CD-asemaan. Kun olet valinnut muodostettavan yhteyden tyypin, ohjelma siirtyy suoraan siihen laitteen määrityksen kohtaan, jota on muutettava.
HP:n uudelleenmääritysapuohjelma sijaitsee tietokoneen HP-ohjelmaryhmässä.