HP LaserJet Pro 400 M425 - Täytä syöttölokerot

Lokeron 1 täyttäminen
  1. Avaa lokero 1 ja vedä lokeroa ulospäin laitteesta.
  2. Jos käytät pitkää paperia, taita paperia lokerossa tukeva jatke ulos.
    Kuva : Avaa lokero 1 ja taita jatke ulos
  3. Aseta lokeroon 1 paperiarkkeja ja siirrä paperinohjaimet niitä vasten.
    Kuva : Lisää paperia lokeroon 1
  4. Työnnä paperiarkit niin pitkälle lokeroon kuin ne menevät.
Lokeron 2 täyttäminen
  1. Vedä lokero ulos laitteesta.
    Kuva : Avaa lokero 2
  2. Avaa paperin leveys- ja pituusohjaimet työntämällä sinisiä kielekkeitä ulospäin.
    Kuva : Avaa paperinohjaimet
  3. Jos haluat lisätä Legal-koon paperia, avaa lokero painamalla lokeron takana olevaa vapautuspainiketta sisäänpäin ja vetämällä lokeron takaosan ulos.
      huomautus:
    Kun lokeroon lisätään Legal-kokoista paperia, lokero on noin 70 mm ulkona laitteen takapuolelta.
    Kuva : Lisää Legal-kokoista paperia
  4. Lisää paperi lokeroon ja varmista, että sen jokainen kulma on asetettu hyvin. Aseta paperin leveys- ja pituusohjaimet paperipinoa vasten.
    Kuva : Aseta lokeroon paperia.
  5. Paina paperipinoa, jotta se on varmasti lokeron oikean reunan ja takareunan paperinlisäyskielekkeiden alapuolella.
    Kuva : Varmista, että paperi on lokeron kielekkeiden alla
  6. Työnnä lokero takaisin laitteeseen.
    Kuva : Työnnä lokero takaisin laitteeseen
Valinnaisen lokeron 3 täyttäminen
  1. Vedä lokero ulos laitteesta.
    Kuva : Avaa lokero 3
  2. Avaa paperin leveys- ja pituusohjaimet työntämällä sinisiä kielekkeitä ulospäin.
    Kuva : Säädä lokeron 3 ohjaimia
  3. Jos haluat lisätä Legal-koon paperia, avaa lokero painamalla lokeron takana olevaa vapautuspainiketta sisäänpäin ja vetämällä lokeron takaosan ulos.
      huomautus:
    Kun lokeroon lisätään Legal-kokoista paperia, lokero on noin 70 mm ulkona laitteen takapuolelta.
    Kuva : Lisää Legal-kokoista paperia
  4. Lisää paperi lokeroon ja varmista, että sen jokainen kulma on asetettu hyvin. Aseta paperin leveys- ja pituusohjaimet paperipinoa vasten.
    Kuva : Lisää paperia lokeroon 3
  5. Paina paperipinoa, jotta se on varmasti lokeron takaosassa olevien paperinlisäyskielekkeiden alapuolella.
    Kuva : Lokeron 3 paperitaso-ohjaimet
  6. Työnnä lokero takaisin laitteeseen.
    Kuva : Sulje lokero 3