HP-tulostimet - Tulostaminen Apple AirPrint -sovelluksella (iOS)

Tämä asiakirja koskee HP AirPrint -yhteensopivia -tulostimia.
AirPrint on Applen iOS v4.2 -käyttöjärjestelmään ja sitä uudempiin mobiilikäyttöjärjestelmiin sisältyvä mobiilitulostussovellus.
Tulosta iPadista, iPhonesta tai iPod Touch -laitteesta langattoman verkon välityksellä HP-tulostimeesi. Useimmat vuonna 2010 tai sen jälkeen julkaistut HP-tulostimet tukevat AirPrint-sovellusta.

Vaihe 1: Tarkista tulostusvaatimukset

Varmista, että tulostimesi ja Applen iOS-laitteesi täyttävät seuraavat vaatimukset, tulostaaksesi AirPrint-sovelluksella.
  • iOS 4.2 tai uudempi suoritetaan Applen iOS -laitteella
  • AirPrint-sovellusta tukevat HP-tulostimet
    Vuonna 2010 tai sen jälkeen julkaistut langattomat HP-tulostimet tukevat AirPrint-sovellusta. Luettelo AirPrint-yhteensopivista HP-tulostimista löytyy artikkelista Mobiilitulostusratkaisut HP-tulostimille.
  • Yhteys tulostimeen
    Tulostimen ja Apple iOS -laitteen on oltava yhteydessä samaan verkkoon, tai tulostimesi on tuettava Wi-Fi Direct – tai HP Wireless Direct -ominaisuuksia.
Yritä tulostaa. Jos näyttöön tulee AirPrint-tulostimia ei löydy -ilmoitus, jatka seuraavaan vaiheeseen yhdistääksesi tulostin.

Vaihe 2: Langattoman yhteyden määrittäminen

Ennen kuin voit tulostaa, sekä Apple iOS -laitteen että tulostimen on oltava liitettynä joko langattoman verkon kautta tai Wi-Fi Direct/HP Wireless Direct -yhteyden kautta. Jos tulostin on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla, sinun tulee käyttää HP Wi-Fi Direct/HP wireless direct -yhteyttä.

Vaihe 3: Tulosta Apple iOS -mobiililaitteestasi

Tulosta Applen iOS-laitteellasi mistä tahansa Apple AirPrintiä tukevasta sovelluksesta.

Video: Tulostaminen iPadista Applen AirPrintillä

Seuraava video havainnollistaa tulostamisen Applen iPadista AirPrint-sovelluksella.
.
  1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on valmiustilassa. Jos tulostin on lepotilassa (virtapainikkeen valo on himmeä), käynnistä tulostin tai paina virtapainiketta herättääksesi se.
  2. Avaa asiakirja, valokuva, sähköpostiviesti tai verkkosivu, jonka haluat tulostaa, ja avaa valikkovaihtoehdot valitsemalla Toiminta-kuvake tai .
  3. Valitse Tulosta tai Tulosta-kuvake sen mukaan, minkä tyyppisen tiedoston haluat tulostaa.
  4. Kosketa Tulostinasetukset-valikossa Valitse tulostin, ja valitse sitten tulostimesi luettelosta.
    Jos Airprint-tulostimia ei löytynyt -ilmoitus tulee näkyviin, siirry kohtaan Mitä, jos Apple iOS -laitteessa näkyy ”AirPrint-tulostimia ei löytynyt” -viesti? Usein esitetyistä kysymyksistä saadaksesi lisätietoja.
  5. Napauta Asetukset muuttaaksesi muita asetuksia tarvittaessa. Joitakin toimintoja, kuten paperikokoa, ei ehkä voi säätää, ja ne on vaihdettava tulostimesta.
    Asetukset-valikko ei ehkä näy, jos tulostimesi toimii vain mustalla musteella.
    Kuva : Tulostinasetukset-näyttö
    Tulostinasetukset-näyttö
  6. Valitse kopioiden, jotka haluat tulostaa, määrä, ja valitse sitten Tulosta.
    huomautus:
    Jos käytössäsi on Wi-Fi Direct/HP wireless direct -yhteys, siirry takaisin Wi-Fi-asetuksiin ja yhdistä Apple iOS -laite verkkoon.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Katso luetellut usein kysytyt kysymykset tulostamisesta Apple AirPrint -sovelluksella.