HP-tulostimet - Tulostaminen HP ePrint -sovelluksella (Android ja Amazon Fire)

Tämä asiakirja koskee langattomia HP-tulostimia sekä Android- ja Amazon Fire -älypuhelimia ja -taulutietokoneita.
Tulosta Android- tai Amazon Fire -laitteesta HP ePrint -sovelluksella.
huomautus:
HP ePrint -sovelluksen tarjonta on lopetettu Android-, Amazon Fire ja Apple iOS -laitteissa. Lisätietoja on kohdassa Miten HP ePrint -sovelluksen tarjonnan lopettaminen vaikuttaa laitteeseeni?Usein kysytyt kysymykset (UKK) -osiossa.
HP ePrint on mobiilisovellus, jonka avulla voit tulostaa mihin tahansa tuettuun HP-tulostimeen, joka on samassa langattomassa verkossa kuin mobiililaitteesi, ja pilveen yhteydessä oleviin tulostimiin. HP ePrint on pilvipalvelu, jonka avulla voit lähettää tulostettavan asiakirjan tai valokuvan sähköpostitse suoraan HP:n verkkotoimintoja tukevaan tulostimeen mistä tahansa Internet-yhteyden välityksellä. Artikkelissa HP ePrintin määrittäminen ja käyttäminen saadaksesi lisätietoa.
Esimerkki HP ePrint -sovelluksen kuvakkeesta

Tulostaminen HP ePrint -sovelluksen avulla

Tulosta asiakirjoja, valokuvia, sähköposteja ja verkkosivuja mobiililaitteesta tai pilvipalvelusta, kuten Google Drive tai Dropbox.
huomautus:
Jos tiedoston pääte ei ole .jpg, .png tai .pdf, aktivoi tulostamista varten HP ePrint -sovellus Android-laitteessa. Aktivoi sovellus noudattamalla näytön ohjeita tai siirry osion Usein kysyttyjä kysymyksiä kohtaan Miten aktivoin HP ePrint -sovelluksen asennuksen jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Usein kysyttyjen kysymysten luettelossa on tietoja HP ePrint -sovelluksen määrittämisestä ja käytöstä.