• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Deskjet 3520 e-All-in-One series - Tulostaminen ei onnistu (Mac OS X)

Tulostaminen ei onnistu (Mac OS X)
Jos tulostaminen ei onnistu, yritä ratkaista ongelma seuraavien ohjeiden avulla. Ratkaisuvaihtoehdot on lueteltu järjestyksessä niin, että todennäköisin ratkaisu on ensimmäisenä. Jos ensimmäinen vaihtoehto ei ratkaise ongelmaa, kokeile muita vaihtoehtoja järjestyksessä, kunnes ongelma ratkeaa.
Ratkaisu 1: Varmista, että tulostimeen on kytketty virta
  1. Katso tulostimen virtapainiketta. Jos valo ei pala, tulostimeen ei ole kytketty virtaa. Varmista, että virtajohto on liitetty tulostimeen ja pistorasiaan. Käynnistä tulostin painamalla virtapainiketta.
  2. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 2: Varmista, että paperi on asetettu oikein paperilokeroon
  1. Jatka valitsemalla paperin koko.
    Täysikokoisen paperin lisääminen
    1. Laske paperilokero alas ja vedä lokeron jatke ulos.
      Kuva : Kuva – Paperilokeron vetäminen ulos
      Liu'uta paperinohjaimia ulospäin.
      Kuva : Kuva – Paperinohjaimen säätäminen
      Paperin lisääminen
      • Aseta paperipino paperilokeroon siten, että pinon lyhyt reuna osoittaa eteenpäin ja arkkien tulostuspuolet ovat alaspäin.
        Kuva : Paperipinon asettaminen
      • Työnnä paperipino lokeroon niin pitkälle kuin se menee.
      • Säädä paperinohjaimet niin, että ne ovat paperinpinon molempia reunoja vasten.
        Kuva : Siirrä paperileveyden ohjainta oikealle
    Pienikokoisen paperin lisääminen
    1. Liu'uta paperilokeroa eteenpäin ja vedä paperilokeron jatke ulos.
      Kuva : Kuva – Paperilokeron vetäminen ulos
      Liu'uta paperinohjaimia ulospäin.
      Kuva : Kuva – Paperinohjaimen säätäminen
      Tyhjennä paperilokero.
      Paperin lisääminen
      • Aseta valokuvapaperipino lokeroon siten, että pinon lyhyt reuna osoittaa eteenpäin ja arkit ovat tulostuspuoli alaspäin.
          huomautus:
        Jos valokuvapaperin reunassa on rei'itetyt repäisyliuskat, aseta valokuvapaperi niin, että liuskat osoittavat ulospäin.
      • Työnnä paperipino lokeroon niin pitkälle kuin se menee.
        Kuva : Siirrä paperileveyden ohjainta oikealle
      • Säädä paperinohjaimet niin, että ne ovat paperipinon molempia reunoja vasten.
      • Työnnä paperilokero sisään.
    Kirjekuorien lisääminen
    1. Liu'uta paperilokeroa eteenpäin ja vedä paperilokeron jatke ulos.
      Kuva : Kuva – Paperilokeron vetäminen ulos
      Liu'uta paperinohjaimia ulospäin.
      Kuva : Kuva – Paperinohjaimen säätäminen
      Tyhjennä paperilokero.
      Kirjekuorien lataaminen:
      • Aseta vähintään yksi kirjekuori paperilokeron keskelle. Tulostuspuolen on oltava ylöspäin. Taitteen on oltava vasemmalla puolella ja osoitettava alaspäin.
      • Työnnä kirjekuoripino lokeroon niin pitkälle kuin se menee.
      • Säädä paperinohjaimet niin, että ne ovat kirjekuoripinon molempia reunoja vasten.
        Kuva : Kirjekuorien lisääminen
  2. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 3: Tarkista virheilmoitukset
  1. Tarkista, näkyykö tulostimen näytössä virheilmoituksia.
  2. Korjaa mahdolliset virhetilanteet.
  3. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 4: Jos käytössä on USB-yhteys, irrota USB-kaapeli ja liitä se sitten uudelleen
  1. Irrota USB-kaapeli tulostimesta ja tietokoneesta.
  2. Odota 5–10 sekuntia.
  3. Liitä USB-kaapeli tulostimeen ja tietokoneeseen uudelleen.
    Kuva : Kuva – Tarkista USB-kaapeli.
      huomautus:
    Pitkä USB-kaapeli saattaa huonontaa suorituskykyä. Varmista, että kaapeli on alle 3 metriä pitkä.
    Varmista myös, että et ole vahingossa kytkenyt USB-kaapelia lähiverkkoporttiin. Lähiverkkoportti on melkein samanlainen kuin USB-portti, ja USB-liitin sopii lähiverkkoporttiin.
  4. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 5: Tarkista tulostimen tila (tulostus keskeytetty / onko tulostin offline-tilassa)
  1. Valitse Järjestelmäasetukset-kohdasta Tulosta & faksaa (Mac OS X 10.6) tai Tulosta & skannaa (Mac OS X 10.7).
  2. Valitse tulostin tulostinluettelosta ja osoita sen jälkeen Avaa tulostusjono -painiketta.
  3. Valitse tulostustyö osoittamalla sitä.
    Voit hallita tulostustyötä seuraavien painikkeiden avulla:
    • Delete (Poista): Peruuta valittu tulostustyö.
    • Hold (Pysäytä): Pysäytä valittu tulostustyö.
    • Resume (Jatka): Jatka pysäytettyä tulostustyötä.
    • Pause Printer (Keskeytä tulostus): Pysäytä kaikki tulostusjonon tulostustyöt.
  4. Jos teit muutoksia asetuksiin, kokeile tulostamista uudelleen.
Ratkaisu 6: Käynnistä tietokone uudelleen
  1. Lisää sivulle kirjanmerkki, jotta voit palata sille tarvittaessa, ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.
  2. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 7: Tarkista, täytyykö tulostinohjaimia päivittää
  1. Tarkista Apple Software Update -ohjelman avulla, onko HP:n tulostinohjaimeen saatavilla päivityksiä, tai siirry Ohjelmisto- ja ohjainlataukset -sivulle napsauttamalla seuraavaa linkkiä.
    Jos kielesi tukee toimintoa, sivulla on linkki, jota napsauttamalla voit määrittää, ovatko tulostinohjaimesi ajan tasalla.
  2. Jos saatavissa on päivitetty tulostimen ohjain, asenna se noudattamalla ohjeita ja yritä tulostaa uudelleen.
Ratkaisu 8: Ota yhteyttä HP-tukeen
  1. Jos näistä ohjeista ei ole apua, HP:llä on useita ohjattuja tukivaihtoehtoja tuotetta varten.
    Nopeuta tukipuhelua pitämällä seuraavat tiedot käden ulottuvilla:
    • Tuotenimi (HP Deskjet 3520 e-All-in-One series)
    • Mallinumero (sijaitsee kasetin kannen sisällä)
      Kuva : Kuva – Etsi mallinumero
    • Laitteen sarjanumero (kymmennumeroinen koodi)
      Sarjanumero sijaitsee tarrassa, joka löytyy laitteen pohjasta tai takaa. Sarjanumero on tarrassa oleva kymmennumeroinen koodi. Siinä on numeroita ja kirjaimia, mutta ei välilyöntejä.
  2. Napsauttamalla alla olevaa linkkiä pääset tulostimen tukisivulle.
    Saat tietoja yhteydenotosta tekniseen tukeen valitsemalla maan tai alueen, jos sinua pyydetään tekemään niin, ja napsauttamalla sitten Yhteystiedot-linkkiä.
  3. HP:n tukifoorumien kautta voit olla yhteydessä muihin HP-käyttäjiin. Saat laitetta koskevia tietoja, vinkkejä ja vastauksia kysymyksiin. Siirry foorumeihin seuraavan linkin kautta. (HP:n tukifoorumit eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä.)