HP Deskjet 3520 e-All-in-One series - Tulostusvaunun tukosten vianmääritys

Tulostusvaunun tukosten vianmääritys
Paperilokeron on oltava auki ja kasettipesän luukun on oltava kiinni, jotta tulostus käynnistyy. Tarkista tulostin ja yritä tulostaa uudelleen. Jos ongelma jatkuu yhä, tulostimessa saattaa olla jokin esine, joka estää tulostusvaunun liikkumisen.
Jos tulostin on uusi, poista tulostimen sisältä vaunun lähellä oleva pakkausmateriaali. Jos tulostin ei ole uusi, tarkista, ettei tulostusvaunun lähellä ole esimerkiksi eläinten karvaa, paperiliittimiä tai muita tulostimeen pudonneita esineitä.
Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisuvaihtoehtojen avulla.
Ratkaisu 1: Varmista, että tulostimeen on kytketty virta
  1. Katso tulostimen virtapainiketta. Jos valo ei pala, tulostimeen ei ole kytketty virtaa. Varmista, että virtajohto on liitetty tulostimeen ja pistorasiaan. Käynnistä tulostin painamalla virtapainiketta.
  2. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 2: Tulostusvaunun vapauttaminen
  1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta.
      varoitus:
    Varmista, että tulostimeen on kytketty virta, ennen kuin irrotat virtajohdon kohdassa 2 kuvatulla tavalla. Jos virtajohtoa ei irroteta laitteen takaa, paperitukoksen poistaminen saattaa vahingoittaa laitetta.
  2. Irrota virtajohto tulostimen takaa.
  3. Jos käytössä on USB- tai Ethernet-yhteys, irrota kaapeli tulostimen takaa.
  4. Avaa kasettipesän luukku.
    Kuva : Kuva – nosta kasettitilan kansi
  5. Poista paperi tai jokin muu esine, joka mahdollisesti estää tulostusvaunun liikkumisen. Jos tulostin on uusi, poista pakkausmateriaali.
  6. Kytke vain virtajohto uudelleen. Jos laite ei käynnisty automaattisesti, paina virtapainiketta.
      huomautus:
    Tulostimen on lämmettävä noin kaksi minuuttia. Valot saattavat vilkkua, ja tulostusvaunu saattaa liikkua tänä aikana.
  7. Varmista, että vaunu liikkuu vapaasti, siirtämällä sitä varovasti kädellä vasemmalle ja oikealle. Jos vaunu ei liiku vapaasti, tulostimessa voi olla paperia tai muita esineitä, jotka estävät vaunun liikkumisen. Puhdista vaunun ympäristöä, kunnes tulostusvaunu liikkuu vapaasti.
  8. Jos käytössä on USB- tai Ethernet-yhteys, liitä kaapeli uudelleen.
  9. Sulje kasettipesän luukku.
      huomautus:
    Voit joutua palauttamaan tulostimen alkutilaan painamalla virtapainiketta.
  10. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 3: Ota yhteyttä HP-tukeen
  1. Jos näistä ohjeista ei ole apua, HP:llä on useita ohjattuja tukivaihtoehtoja tuotetta varten.
    Nopeuta tukipuhelua pitämällä seuraavat tiedot käden ulottuvilla:
    • Tuotenimi (HP Deskjet 3520 e-All-in-One series)
    • Mallinumero (sijaitsee kasetin kannen sisällä)
      Kuva : Kuva – Etsi mallinumero
    • Laitteen sarjanumero (kymmennumeroinen koodi)
      Sarjanumero sijaitsee tarrassa, joka löytyy laitteen pohjasta tai takaa. Sarjanumero on tarrassa oleva kymmennumeroinen koodi. Siinä on numeroita ja kirjaimia, mutta ei välilyöntejä.
  2. Napsauttamalla alla olevaa linkkiä pääset tulostimen tukisivulle.
    Saat tietoja yhteydenotosta tekniseen tukeen valitsemalla maan tai alueen, jos sinua pyydetään tekemään niin, ja napsauttamalla sitten Yhteystiedot-linkkiä.
  3. HP:n tukifoorumien kautta voit olla yhteydessä muihin HP-käyttäjiin. Saat laitetta koskevia tietoja, vinkkejä ja vastauksia kysymyksiin. Siirry foorumeihin seuraavan linkin kautta. (HP:n tukifoorumit eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä.)