• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Useiden sivujen tulostaminen arkille Windowsissa

Useiden sivujen tulostaminen arkille Windowsissa
  1. Valitse sovelluksen Tiedosto-valikosta Tulosta.
    Kuva : Tiedosto-valikko
  2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet- tai Määritykset-painiketta.
    Kuva : Tulosta-valintaikkuna
  3. Valitse Viimeistely-välilehti.
    Kuva : Viimeistely-välilehti
  4. Valitse arkille tulevien sivujen määrä avattavasta Sivuja/arkki-luettelosta.
    Kuva : Viimeistely-välilehti
  5. Valitse oikeat Tulosta sivukehykset-, Sivujärjestys- ja Suunta-asetukset.
    Kuva : Viimeistely-välilehti