HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - IP-verkkoasetusten määrittäminen Windowsissa

Verkkoasetusten tarkasteleminen tai muuttaminen
Voit tarkastella tai muuttaa IP-määrityksiä sulautetussa Web-palvelimessa.
  1. Tulosta asetussivu ja paikanna IP-osoite.
    • Jos käytät IPv4-protokollaa, IP-osoite koostuu pelkästään numeroista. Se on seuraavaa muotoa:
      xxx.xxx.xxx.xxx
    • Jos käytät IPv6-protokollaa, IP-osoite on heksadesimaaliluku, joka on merkkien ja numeroiden yhdistelmä. Se on tämän muotoinen:
      xxxx::xxxx:xxxx:xxxx:xxxx
  2. Avaa HP:n sulautettu Web-palvelin kirjoittamalla laitteen IP-osoite (IPv4) selaimen osoiteriville. Jos käytössä on IPv6, anna IPv6-osoitteet käyttämällä Web-selaimen määrittämää yhteyskäytäntöä.
  3. Saat tietoa verkosta valitsemalla Verkkoyhteydet-välilehden. Voit muuttaa asetuksia tarpeen mukaan.
Verkkosalasanan asettaminen tai vaihtaminen
Käytä HP:n sulautettua Web-palvelinta verkossa olevan laitteen salasanan asettamiseen tai vaihtamiseen.
  1. Kirjoita laitteen IP-osoite selaimen osoiteriville. Valitse Verkkoyhteydet-välilehti ja Suojaus-linkki.
      huomautus:
    Jos salasana on jo asetettu, saat kehotteen antaa sen. Kirjoita salasana ja valitse Käytä-painike.
  2. Kirjoita uusi salasana Uusi salasana- ja Vahvista salasana -kenttään.
  3. Tallenna salasana valitsemalla ikkunan alaosassa Käytä-painike.
TCP/IP-parametrien määrittäminen manuaalisesti ohjauspaneelista
Ohjauspaneelin valikoista voit määrittää manuaalisesti IPv4-osoitteen, aliverkon peitteen ja oletusyhdyskäytävän.
  1. Kosketa Asetukset -painiketta.
  2. Selaa Verkkoasetukset-valikon kohtaan ja kosketa sitä.
  3. Valitse TCP/IP-kokoonp. -valikko ja Manuaalinen-painike.
  4. Anna PIN-koodi numeronäppäimillä ja valitse OK-painike. Vahvista valitsemalla Kyllä-painike.
  5. Anna aliverkon peite numeronäppäimillä ja valitse OK-painike. Vahvista valitsemalla Kyllä-painike.
  6. Anna oletusyhdyskäytävä numeronäppäimillä ja valitse OK-painike. Vahvista valitsemalla Kyllä-painike.
Yhteyden nopeus- ja kaksisuuntaisuusasetukset
  huomautus:
Nämä tiedot koskevat Ethernet-verkkoja. Ne eivät koske langattomia verkkoja.
Tulostuspalvelimen linkkinopeuden ja tiedonsiirtotilan on oltava verkkokeskittimen mukaisia. Useimmissa tapauksissa voit jättää laitteen automaattiset asetukset käyttöön. Jos yhteysnopeuden tai kaksisuuntaisen tiedonsiirron asetuksiin tehdään virheellisiä muutoksia, tulostin ei ehkä saa yhteyttä muihin verkossa oleviin laitteisiin. Käytä laitteen ohjauspaneelia muutosten tekemiseen.
  huomautus:
Tämän asetuksen on sovittava sille verkkolaitteelle, johon muodostat yhteyden (verkon keskittimelle, kytkimelle, yhdyskäytävälle, reitittimelle tai tietokoneelle).
  huomautus:
Jos näitä asetuksia muutetaan, laite alustaa itsensä uudelleen. Tee muutoksia vain silloin, kun laite ei ole käytössä.
  1. Kosketa Asetukset -painiketta.
  2. Selaa Verkkoasetukset-valikon kohtaan ja kosketa sitä.
  3. Kosketa Linkin nopeus -valikkoa.
  4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista.
    Asetus
    Kuvaus
    Automaattinen
    Tulostuspalvelin määrittää itselleen automaattisesti parhaan verkon salliman yhteysnopeuden ja -tilan.
    10T Half
    10 megabittiä sekunnissa (Mbps), yksisuuntainen toiminta
    10T Full
    10 Mbps, kaksisuuntainen toiminta
    100TX Half
    100 Mbps, yksisuuntainen toiminta
    100TX Full
    100 Mbps, kaksisuuntainen toiminta
  5. Kosketa OK-painiketta. Laite käynnistyy uudelleen.