• Palaute

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Asenna laite langattomaan verkkoon Windowsissa (vain langattomat mallit)

huomautus:
Toimi näin, jos et käytä HP Smart Install -asennusta.
Varmista, että laitetta ei ole yhdistetty verkkoon verkkokaapelin avulla, ennen kuin asennat laitteen ohjelmiston.
Jos langaton reititin ei tue WiFi-suojattua asennusta (WPS), selvitä langattoman reitittimen verkkoasetukset järjestelmän pääkäyttäjältä tai tee seuraavat tehtävät:
  • Selvitä langattoman verkon nimi tai SSID-tunnus.
  • Määritä langattoman verkon salasana tai salausavain.

Laitteen yhdistäminen langattomaan verkkoon WPS:n avulla

Jos langaton reititin tukee WiFi-suojattua asennusta (WPS), tämä on yksinkertaisin tapa yhdistää laite langattomaan verkkoon.
  1. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Langaton -painike.
  2. Valitse Langaton-valikko -painike ja sen jälkeen Wi-Fi Protected Setup -painike.
  3. Suorita asennus loppuun jollakin seuraavista tavoista:
    • Painike: Valitse Painike ja noudata ohjauspaneelin ohjeita. Langattoman yhteyden muodostaminen voi kestää muutamia minuutteja.
    • PIN: Valitse Luo PIN ja noudata ohjauspaneelin ohjeita. Laite luo yksilöllisen PIN-koodin, joka sinun täytyy kirjoittaa langattoman reitittimen asetusnäyttöön. Langattoman yhteyden muodostaminen voi kestää muutamia minuutteja.
huomautus:
Jos tämä ei onnistu, käytä langatonta asennustoimintoa laitteen ohjauspaneelista tai kokeile USB-kaapeliliitäntää.

Laitteen liittäminen langattomaan verkkoon langattomalla asennustoiminnolla

Jos langaton reititin ei tue WPS (WiFi-Protected Setup) -asennusta, voit asentaa laitteen langattomaan verkkoon tällä tavalla.
  1. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Langaton -painike.
  2. Valitse Langaton-valikko -painike ja sen jälkeen Langaton asennustoiminto -painike.
  3. Laite etsii käytettävissä olevat langattomat verkot ja palauttaa verkkonimien (SSID) luettelon. Valitse langattoman reitittimen SSID luettelosta, jos se näkyy siinä. Jos langattoman reitittimen SSID ei ole luettelossa, valitse Kirjoita SSID -painike. Kun näyttöön tulee kehote valita verkon suojaustyyppi, valitse langattoman reitittimen käyttämä vaihtoehto. Ohjauspaneelin näyttöön avautuu näppäimistö.
  4. Jos langaton reititin käyttää WPA-suojausta, kirjoita salasana näppäimistöllä.
    Jos langaton reititin käyttää WEP-suojausta, kirjoita avain näppäimistöllä.
  5. Valitse OK-painike ja odota, kun laite muodostaa yhteyden langattomaan reitittimeen. Langattoman yhteyden muodostaminen voi kestää muutamia minuutteja.

Laitteen liittäminen langattomaan verkkoon USB-kaapelin avulla

Jos langaton reititin ei tue WiFi-suojattua asennusta (WPS), käytä tätä menetelmää tuotteen langattomaan verkkoon yhdistämiseen. Asetusten siirtäminen USB-kaapelin avulla helpottaa langattoman yhteyden määrittämistä. Kun määritys on valmis, voit irrottaa USB-kaapelin ja käyttää langatonta yhteyttä.
  1. Aseta ohjelmisto-CD-levy tietokoneen CD-asemaan.
  2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Valitse Liitä langattoman verkon kautta -asetus, kun näyttöön tulee kehote. Liitä kehotettaessa USB-kaapeli laitteeseen.
      varoitus:
    Liitä USB-kaapeli vasta, kun asennusohjelma niin kehottaa.
  3. Kun asennus on valmis, tulosta asetussivu ja varmista, että tuotteella on SSID-nimi.
  4. Kun asennus on valmis, irrota USB-kaapeli.

Ohjelmiston asentaminen aiemmin verkkoon liitettyä laitetta varten

Jos laitteella on jo IP-osoite langattomassa verkossa, ja haluat asentaa laiteohjelmiston tietokoneeseen, toimi seuraavasti:
  1. Tulosta laitteen ohjauspaneelista asetussivu, josta näet laitteen IP-osoitteen.
  2. Asenna ohjelmisto CD-levyltä.
  3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  4. Valitse kehotettaessa Liitä langattoman verkon kautta-asetus ja valitse sitten Seuraava-painike.
  5. Valitse käytettävissä olevien tulostimien luettelosta tulostin, jonka IP-osoite on oikea.