• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Laitteen ohjelmiston ongelmien ratkaiseminen Macissa

Tulostinohjainta ei näy Tulosta ja faksaa -⁠luettelossa
  1. Varmista, että laitteen GZ-tiedosto on seuraavassa kovalevyn kansiossa: Library/Printers/PPDs/Contents/Resources. Asenna ohjelmisto uudelleen tarvittaessa.
  2. Jos GZ-tiedosto on kansiossa, PPD-tiedosto saattaa olla viallinen. Poista tiedosto ja asenna ohjelmisto uudelleen.
Laitteen nimi ei näy Tulosta ja faksaa -⁠luettelon laiteluettelossa
  1. Varmista, että kaapelit on kytketty oikein ja että laite on käynnissä.
  2. Tulosta asetussivu ja tarkista tuotteen nimi. Varmista, että asetussivulla oleva nimi vastaa laitteen nimeä Tulosta ja faksaa -⁠luettelossa.
  3. Vaihda USB- tai verkkokaapeli laadukkaaseen kaapeliin.
Laiteohjain ei määritä automaattisesti Tulosta ja faksaa -⁠luettelossa valittua laitetta
  1. Varmista, että kaapelit on kytketty oikein ja että laite on käynnissä.
  2. Varmista, että laitteen GZ-tiedosto on seuraavassa kovalevyn kansiossa: Library/Printers/PPDs/Contents/Resources. Asenna ohjelmisto uudelleen tarvittaessa.
  3. Jos GZ-tiedosto on kansiossa, PPD-tiedosto saattaa olla viallinen. Poista tiedosto ja asenna ohjelmisto uudelleen.
  4. Vaihda USB- tai verkkokaapeli laadukkaaseen kaapeliin.
Tulostustyötä ei lähetetty haluamaasi laitteeseen
  1. Avaa tulostusjono ja aloita tulostyö uudelleen.
  2. Toinen tuote, jolla on sama tai lähes sama nimi, on voinut vastaanottaa tulostustyösi. Tulosta asetussivu ja tarkista tuotteen nimi. Varmista, että asetussivulla oleva nimi vastaa laitteen nimeä Tulosta ja faksaa -⁠luettelossa.
USB-kaapelilla tietokoneeseen kytketty laite ei näy Tulosta ja faksaa -⁠luettelossa, kun ohjain on valittu
Ohjelmiston vianmääritys
  1. Tarkista, että Mac-käyttöjärjestelmä on Mac OS X 10.5 tai uudempi.
Laitteiston vianmääritys
  1. Varmista, että laitteen virta on kytketty.
  2. Varmista, että USB-kaapeli on kytketty oikein.
  3. Tarkista, että käytät oikeanlaista nopeaa USB-kaapelia.
  4. Varmista, ettei liian moni USB-laite saa käyttöjännitettään samasta ketjusta. Irrota kaikki laitteet ketjusta ja kytke kaapeli suoraan tietokoneen USB-porttiin.
  5. Tarkista, onko ketjussa peräkkäin yli kaksi virtalähteetöntä USB-keskitintä. Irrota kaikki laitteet ketjusta ja kytke kaapeli suoraan tietokoneen USB-porttiin.
      huomautus:
    iMac-näppäimistö on virtalähteetön USB-hubi.
Käytät yleistä tulostinohjainta USB-yhteyden kanssa
Jos kytkit USB-kaapelin, ennen kuin asensit ohjelmiston, on mahdollista, että käytät yleistä tulostinohjainta tämän laitteen ohjaimen sijaan.
  1. Poista yleinen tulostinohjain.
  2. Asenna ohjelmisto uudelleen laitteen mukana tulleelta CD-levyltä. Liitä USB-kaapeli vasta, kun ohjelmiston asennusohjelma niin kehottaa.
  3. Jos useita tulostimia on asennettu, varmista, että olet valinnut oikean tulostimen Tulosta-valintataulun avattavasta Muotoile-valikosta.