HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Kopiointitoimintojen käyttäminen

Kopioi
  1. Aseta asiakirja skannaustasolle tai asiakirjansyöttölaitteeseen.
    Kuva : asiakirjansyöttölaite
  2. Valitse aloitusnäytössä Kopioiminen-painike.
  3. Aloita kopiointi painamalla Musta- tai Värillinen-painiketta.
Useita kopioita
  1. Aseta asiakirja skannaustasolle tai asiakirjansyöttölaitteeseen.
    Kuva : asiakirjansyöttölaite
  2. Valitse aloitusnäytössä Kopioiminen-painike.
  3. Voit muuttaa kopiomäärää nuolilla tai koskettamalla nykyistä määrää ja kirjoittamalla kopiomäärän.
  4. Aloita kopiointi painamalla Musta- tai Värillinen-painiketta.
Monisivuisen asiakirjan kopioiminen
  1. Aseta alkuperäiset asiakirjat asiakirjansyöttölaitteeseen tulostuspuoli ylöspäin.
    Kuva : asiakirjansyöttölaite
  2. Säädä ohjaimet napakasti paperia vasten.
    Kuva : Asiakirjansyöttölaitteen ohjaimet
  3. Valitse aloitusnäytössä Kopioiminen-painike.
  4. Aloita kopiointi painamalla Musta- tai Värillinen-painiketta.
Henkilökorttien kopioiminen
ID-kopio-toiminnolla voit kopioida henkilökorttien tai muiden pienikokoisten asiakirjojen molemmat puolet paperiarkin yhdelle puolelle. Laite kehottaa kopioimaan ensimmäisen puolen, sijoittamaan toisen puolen skannaustasolle ja kopioimaan uudelleen. Laite tulostaa molemmat kuvat samanaikaisesti.
  1. Aseta asiakirja skannaustasolle.
    Kuva : Skannaustaso
  2. Valitse aloitusnäytössä Kopioiminen-painike.
  3. Valitse ID-kopio-painike.
  4. Aloita kopiointi painamalla Musta- tai Värillinen-painiketta.
  5. Laite kehottaa asettamaan seuraavan sivun eri kohtaan skannaustasolla.
    Kuva : Toisen puolen sijoittaminen
  6. Valitse OK-painike, jos kopioitavia sivuja on lisää, tai valitse Valmis-painike, jos tämä on viimeinen sivu.
  7. Laite kopioi kaikki sivut paperiarkin yhdelle puolelle.
Kopiointityön peruuttaminen
  1. Paina laitteen ohjauspaneelin Peruuta -painiketta.
      huomautus:
    Jos käynnissä on useita prosesseja, Peruuta -painikkeen painaminen lopettaa nykyisen prosessin ja kaikki odottavat prosessit.
  2. Poista jäljellä olevat sivut asiakirjansyöttölaitteesta.
Kopion pienentäminen tai suurentaminen
  1. Aseta asiakirja skannaustasolle tai asiakirjansyöttölaitteeseen.
    Kuva : asiakirjansyöttölaite
  2. Valitse aloitusnäytössä Kopioiminen-painike.
  3. Valitse Asetukset... -painike ja sen jälkeen Pienennys/suur.-painike. Selaa vaihtoehtoja nuolipainikkeilla ja valitse vaihtoehto koskettamalla sitä.
  4. Aloita kopiointi painamalla Musta- tai Värillinen-painiketta.
Kopiointityön lajitteleminen
  1. Aseta asiakirja skannaustasolle tai asiakirjansyöttölaitteeseen.
    Kuva : asiakirjansyöttölaite
  2. Valitse aloitusnäytössä Kopioiminen-painike.
  3. Valitse Asetukset...-painike ja sen jälkeen Lajittelu -painike. Selaa vaihtoehtoja nuolipainikkeilla ja valitse vaihtoehto koskettamalla sitä.
  4. Aloita kopiointi painamalla Musta- tai Värillinen-painiketta.
Väri- tai mustavalkokopiointi
  1. Aseta asiakirja skannaustasolle tai asiakirjansyöttölaitteeseen.
    Kuva : asiakirjansyöttölaite
  2. Valitse aloitusnäytössä Kopioiminen-painike.
  3. Aloita kopiointi painamalla Musta- tai Värillinen-painiketta.