HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - HP EasyColor -asetuksen käyttäminen

HP EasyColor -asetuksen käyttäminen

Jos käytät HP PCL 6 -tulostinohjainta Windowsissa, HP EasyColor -tekniikka parantaa Microsoft Office -ohjelmistosta tulostettujen yhdistelmäsisältöisten asiakirjojen tulostuslaatua automaattisesti. Tekniikka tutkii asiakirjat ja säätää .JPEG- ja .PNG-muotoiset valokuvat automaattisesti. HP EasyColor -tekniikka parantaa koko kuvan tulostuslaadun kerralla eikä jaa sitä pienempiin osiin, mikä parantaa värien yhtenäisyyttä, terävöittää yksityiskohtia ja nopeuttaa tulostamista.
Jos käytät HP Postscript -tulostinohjainta Mac-koneessa, HP EasyColor -tekniikka skannaa kaikki asiakirjat ja säätää automaattisesti kaikki valokuvat saman parannetun valokuvatuloksen mukaisiksi.
Seuraavassa esimerkissä vasemmalla olevat kuvat on luotu ilman HP EasyColor -asetusta. Oikealla olevien kuvien tulostamiseen on käytetty HP EasyColor -asetusta.
Kuva : HP EasyColor -esimerkkejä
HP EasyColor -asetus on oletusarvoisesti käytössä sekä HP PCL 6 -tulostinohjaimessa että HP Mac Postscript -tulostinohjaimessa, jotta värejä ei tarvitse säätää manuaalisesti. Voit poistaa asetuksen käytöstä, jotta voit säätää värejä manuaalisesti, avaamalla Väri -välilehden Windows-ohjaimessa tai Väri-/laatuasetukset -välilehden Mac-ohjaimessa ja poistamalla sitten HP EasyColor -valintaruudun valinnan.
Kuva : Väri-välilehti