HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - USB-pikatulostus

USB-pikatulostus

Tässä laitteessa on USB-tulostustoiminto, joten voit tulostaa tiedostoja nopeasti lähettämättä niitä tietokoneesta. Laitteen etupaneelin USB-porttiin voi liittää tavallisia USB-muistilaitteita. Seuraavia tiedostotyyppejä voi tulostaa:
  • .PDF
  • .JPEG
  1. Aseta USB-asema laitteen etupaneelin USB-porttiin.
    Kuva : USB-pikatulostusportti
  2. USB-flash-asema-valikko avautuu. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista.
    • Tulosta asiakirja
    • Näytä ja tulosta valokuvat
    • Skannaus USB-asemaan
  3. Tulosta asiakirja koskettamalla Tulosta asiakirja -kohtaa ja kosketa sen USB-laitteen kansion nimeä, johon asiakirja on tallennettu. Kun yhteenvetonäyttö avautuu, voit muuttaa asetuksia koskettamalla näyttöä. Tulosta asiakirja valitsemalla Tulosta-painike.
  4. Voit tulostaa valokuvia koskettamalla Näytä ja tulosta valokuvat -kohtaa ja koskettamalla sen jälkeen kunkin tulostettavan valokuvan esikatselukuvaa. Kosketa Valmis -painiketta. Kun yhteenvetonäyttö avautuu, voit muuttaa asetuksia koskettamalla näyttöä. Tulosta valokuvat koskettamalla Tulosta-painiketta.
  5. Jos haluat skannata asiakirjan ja tallentaa sen .JPEG- tai .PDF-muotoon USB-asemaan, aseta asiakirja skannaustasolle tai asiakirjansyöttölaitteeseen. Valitse Skannaus USB-asemaan-vaihtoehto. Valitsemalla Asetukset... voit säätää skannausasetuksia.