HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - USB-kytkentä

huomautus:
Toimi näin, jos et käytä HP Smart Install -asennusta.
Tämä laite tukee USB 2.0 -yhteyttä. Käytä A-B-tyypin USB-kaapelia. HP suosittelee, että käytät USB-kaapelia, jonka pituus on enintään 2 m.
  varoitus:
Liitä USB-kaapeli vasta, kun asennusohjelma niin kehottaa.
CD-asennus
  1. Sulje kaikki tietokoneen avoimet ohjelmat.
  2. Asenna ohjelmisto CD-levyltä ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Valitse kehotettaessa Liitä suoraan tähän tietokoneeseen USB-kaapelilla-asetus ja valitse sitten Seuraava-painike.
  4. Liitä USB-kaapeli laitteeseen ja tietokoneeseen, kun ohjelmisto niin kehottaa.
    Kuva : USB-liitäntä
  5. Lopeta asennus valitsemalla Valmis-painike.
  6. Lisävaihtoehtoja-näytössä voit asentaa lisäohjelmistoja tai valita Valmis-painikkeen.
  7. Tulosta jokin sivu mistä tahansa ohjelmasta ja varmista, että tulostusohjelmisto on asennettu oikein.