HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - AirPrint

AirPrint
Suoratulostus Applen AirPrint-toiminnolla on tuettu iOS-versiossa 4.2 ja uudemmissa versioissa. AirPrintin avulla voit tulostaa suoraan laitteeseen iPadista (iOS 4.2), iPhonesta (3GS ja uudemmat) tai iPod touchista (kolmas sukupolvi ja uudemmat) seuraavista sovelluksista:
  • Mail
  • Valokuvat
  • Safari
  • tietyt kolmansien osapuolten sovellukset.
AirPrintin käyttö edellyttää, laite on liitetty langattomaan verkkoon. Lisätietoja AirPrintin käyttämisestä ja AirPrint-yhteensopivista HP-tuotteista on osoitteessa www.hp.com/go/airprint.
  huomautus:
Laiteohjelmisto on ehkä päivitettävä AirPrint-käyttöä varten. Siirry osoitteeseen www.hp.com/go/LJColorMFPM375 tai www.hp.com/go/LJColorMFPM475.