HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - HP ePrint

HP ePrint
With HP ePrint -⁠apuohjelmalla voit tulostaa missä tahansa ja milloin tahansa matkapuhelimesta, kannettavasta tai muusta kannettavasta laitteesta. HP ePrint toimii kaikkien sähköpostia tukevien laitteiden kanssa. Jos voit lähettää sähköpostia, voit myös tulostaa HP ePrint -⁠yhteensopivalla laitteella. Lisätietoja on osoitteessa www.hpeprintcenter.com.
  huomautus:
HP ePrint -⁠apuohjelman käyttö edellyttää, että laite on kytketty verkkoon ja sillä on Internet-yhteys.
HP ePrint ei ole käytössä laitteen oletusasetuksissa. Voit ottaa sen käyttöön seuraavalla tavalla.
  1. Avaa HP Embedded Web Server kirjoittamalla IP-osoite selaimen osoiteriville.
  2. Valitse HP-verkkopalvelut-välilehti.
  3. Valitse Web-palvelujen käyttöönottovaihtoehto.