• Palaute

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Ensimmäisen tai viimeisen sivun tulostaminen eri paperille Windowsissa

Ensimmäisen tai viimeisen sivun tulostaminen eri paperille Windowsissa

1. Valitse sovelluksen Tiedosto-valikosta Tulosta.
    Kuva : Tiedosto-valikko
  2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet- tai Määritykset-painiketta.
    Kuva : Tulosta-valintaikkuna
  3. Valitse Paperi/laatu-välilehti.
    Kuva : Paperi/laatu-välilehti
  4. Napsauta Erikoissivut-alueella Tulosta sivut eri paperille-asetusta ja sitten Asetukset-painiketta.
    Kuva : Paperi/laatu-välilehti
  5. Valitse Asiakirjassa sivuja-alueella joko Ensimmäinen- tai Viimeinen-asetus.
    Kuva : Paperiasetukset
  6. Valitse oikeat asetukset avattavista Paperilähde- ja Paperityyppi-luetteloista. Napsauta Lisää-painiketta.
    Kuva : Paperiasetukset
  7. Jos tulostat sekä ensimmäisen että viimeisen sivun eri paperille, toista vaiheet 5 ja 6, joissa valitset asetukset toiselle sivulle.
    Kuva : Paperiasetukset
  8. Napsauta OK-painiketta.
    Kuva : Paperi/laatu-välilehti