HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Laitteen asentaminen langattomaan verkkoon Windowsissa (vain langattomat mallit)

Varmista, että laitetta ei ole yhdistetty verkkoon verkkokaapelin avulla, ennen kuin asennat laitteen ohjelmiston.
Jos langaton reititin ei tue WiFi-suojattua asennusta (WPS), selvitä langattoman reitittimen verkkoasetukset järjestelmän pääkäyttäjältä tai tee seuraavat tehtävät:
  • Selvitä langattoman verkon nimi tai SSID-tunnus.
  • Määritä langattoman verkon salasana tai salausavain.

Laitteen yhdistäminen langattomaan verkkoon WPS:n avulla

Jos langaton reititin tukee WiFi-suojattua asennusta (WPS), tämä on yksinkertaisin tapa yhdistää tuote langattomaan verkkoon.
  1. Paina langattoman reitittimen WPS-painiketta.
  2. Pidä Langaton -painiketta alhaalla kahden sekunnin ajan. Vapauta painike, kun langattoman verkon merkkivalo alkaa vilkkua.
  3. Voi kestää kaksikin minuuttia, ennen kuin laite muodostaa verkkoyhteyden langattomaan reitittimeen.
huomautus:
Jos yhteyden muodostaminen ei onnistu tämän menetelmän avulla, yritä uudelleen USB-kaapelimenetelmän avulla.

Laitteen yhdistäminen langattomaan verkkoon WPS:n avulla käyttämällä ohjauspaneelin valikkoja

1. Paina tuotteen etuosassa olevaa Langaton-painiketta. Tarkista ohjauspaneelin näytöstä, onko kohde Langaton-valikko auennut. Jos valikko ei ole avoinna, toimi seuraavasti:
    1. Avaa valikot painamalla ohjauspaneelin OK-painiketta.
    2. Avaa seuraavat valikot:
      • Verkkoasetukset
      • Langaton-valikko
  2. Valitse WPS-asennus.
  3. Suorita asennus loppuun jollakin seuraavista tavoista:
    • Painike: Valitse Painike ja noudata ohjauspaneelin ohjeita. Langattoman yhteyden muodostaminen voi kestää muutamia minuutteja.
    • PIN: Valitse Luo PIN. Laite luo yksilöllisen PIN-koodin, joka sinun täytyy kirjoittaa langattoman reitittimen asetusnäyttöön. Langattoman yhteyden muodostaminen voi kestää muutamia minuutteja.
huomautus:
Jos yhteyden muodostaminen ei onnistu tämän menetelmän avulla, yritä uudelleen USB-kaapelimenetelmän avulla.

Laitteen liittäminen langattomaan verkkoon USB-kaapelin avulla

Jos langaton reititin ei tue WiFi-suojattua asennusta (WPS), käytä tätä menetelmää tuotteen langattomaan verkkoon yhdistämiseen. Asetusten siirtäminen USB-kaapelin avulla helpottaa langattoman yhteyden määrittämistä. Kun määritys on valmis, voit irrottaa USB-kaapelin ja käyttää langatonta yhteyttä.
  1. Aseta ohjelmisto-CD-levy tietokoneen CD-asemaan.
  2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Valitse Liitä langattoman verkon kautta -asetus, kun näyttöön tulee kehote. Liitä kehotettaessa USB-kaapeli laitteeseen.
      varoitus:
    Liitä USB-kaapeli vasta, kun asennusohjelma niin kehottaa.
  3. Kun asennus on valmis, tulosta asetussivu ja varmista, että tuotteella on SSID-nimi.
  4. Kun asennus on valmis, irrota USB-kaapeli.

Ohjelmiston asentaminen aiemmin verkkoon liitettyä laitetta varten

Jos laitteella on jo IP-osoite langattomassa verkossa, ja haluat asentaa laiteohjelmiston tietokoneeseen, toimi seuraavasti:
  1. Tulosta laitteen ohjauspaneelista asetussivu, josta näet laitteen IP-osoitteen.
  2. Asenna ohjelmisto CD-levyltä.
  3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  4. Valitse kehotettaessa Liitä langattoman verkon kautta-asetus ja valitse sitten Seuraava-painike.
  5. Valitse käytettävissä olevien tulostimien luettelosta tulostin, jonka IP-osoite on oikea.