• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Lokeroasetusten määrittäminen

Lokeroasetusten määrittäminen
Oletusarvoisesti laite ottaa paperia lokerosta 1. Jos lokero 1 on tyhjä, laite ottaa paperia lokerosta 2 tai 3, jos se on asennettu. Lokeron määrittäminen muuttaa lämpötila- ja nopeusasetuksia, jotta tulostuslaatu olisi mahdollisimman hyvä käyttämällesi paperityypille. Jos käytät kaikkiin tai lähes kaikkiin tulostustöihin erikoispaperia, vaihda laitteen oletusasetus.
Seuraavassa taulukossa luetellaan tapoja, joiden avulla voit määrittää lokeroasetukset vastaamaan tulostustarpeitasi.
Paperinkulutus
Laitteen määrittäminen
Tulostaminen
Täytä lokero 1 ja toinen lokero samalla paperilla ja anna laitteen ottaa paperia toisesta lokerosta, jos toinen lokero on tyhjä.
Aseta paperi lokeroon 1. Määrityksiä ei tarvitse tehdä, jos tyypin ja koon oletusasetuksia ei ole muutettu.
Tulosta tulostustyö sovelluksesta.
Erikoispaperia, kuten painavaa paperia tai kirjelomakkeita, käytetään silloin tällöin lokerossa, jossa on yleensä tavallista paperia.
Aseta erikoispaperi lokeroon 1.
Valitse sovelluksen tulostusvalintaikkunassa lokeroon asetettua erikoispaperia vastaava paperityyppi ennen kuin lähetät tulostustyön.
Erikoispaperia, kuten painavaa paperia tai kirjelomakkeita, käytetään usein yhdestä lokerosta.
Aseta erikoispaperi lokeroon 1 ja määritä lokero kyseiselle paperityypille.
Valitse sovelluksen tulostusvalintaikkunassa lokeroon asetettua erikoispaperia vastaava paperityyppi ennen kuin lähetät tulostustyön.
Lokeroasetusten määrittäminen
  1. Varmista, että laitteen virta on kytketty.
  2. Suorita jokin seuraavista tehtävistä:
    • Ohjauspaneeli: Avaa Järjestelmän asetukset -valikko ja Paperiasetukset -valikko. Valitse määritettävä lokero.
    • Sulautettu Web-palvelin: Napsauta Asetukset-välilehteä ja valitse sitten Paperinkäsittely vasemmasta paneelista.
  3. Muuta haluttu lokeroasetus ja valitse OK tai Käytä.