HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Valitse oikea Windows-tulostinohjain

Tulostinohjainten avulla voidaan käyttää laitteen toimintoja. Lisäksi ne luovat yhteyden laitteeseen (tulostinkielen avulla). Seuraavat tulostinohjaimet ovat saatavissa osoitteesta www.hp.com/go/LJColorM351_software tai www.hp.com/go/LJColorM451_software.
HP PCL 6 -ohjain
  • Toimitetaan oletusohjaimena. Tämä ohjain asennetaan automaattisesti, ellet valitse jotakin muuta ohjainta.
  • Suositellaan kaikkiin Windows-ympäristöihin
  • Tarjoaa parhaan mahdollisen nopeuden, tulostuslaadun ja laitteen toimintojen tuen useimmille käyttäjille
  • Kehitetty yhteensopivaksi Windows Graphic Device Interface (GDI) -liitäntää varten, jotta saadaan paras mahdollinen nopeus Windows-ympäristöissä
  • Ei ehkä ole täysin yhteensopiva kolmansien osapuolten toimittamien ja mukautettujen ohjelmistojen kanssa, joiden perustana on PCL 5
HP UPD PS -ohjain
  • Suositellaan tulostukseen Adobe® -ohjelmistoista tai muista ohjelmistoista, joissa käytetään paljon grafiikkaa
  • Tukee postscript-emulointitulostusta ja postscript flash -fontteja
HP UPD PCL 5
  • Suositellaan yleiseen toimistotulostukseen Windows-ympäristöissä
  • Yhteensopiva aiempien PCL-versioiden ja HP LaserJet -laitteiden kanssa
  • Paras valinta tulostettaessa kolmansien osapuolten toimittamista tai mukautetuista ohjelmistoista
  • Paras valinta, kun käytetään useita ympäristöjä, joissa laitteen on oltava PCL 5 -tilassa (UNIX, Linux, keskustietokone)
  • Suunniteltu käytettäväksi yritysten Windows-ympäristöissä, joissa voidaan siten käyttää yhtä ohjainta useiden tulostinmallien kanssa
  • Suositellaan käytettäväksi, kun tulostetaan useisiin tulostinmalleihin kannettavasta Windows-tietokoneesta
HP UPD PCL 6
  • Suositellaan tulostukseen kaikissa Windows-käyttöjärjestelmissä
  • Varmistaa yleisesti parhaan nopeuden, tulostuslaadun ja tulostintoimintojen tuen useimmille käyttäjille
  • Kehitetty Windows Graphic Device Interface (GDI) -liittymää varten parhaan nopeuden varmistamiseksi Windows-käyttöjärjestelmissä
  • Ei ehkä ole täysin yhteensopiva PCL5-standardiin perustuvien kolmansien osapuolten ratkaisujen ja mukautettujen ratkaisujen kanssa
HP:n yleistulostinohjain (UPD)
HP:n yleistulostinohjain (UPD) Windowsiin on ohjain, jonka avulla voidaan käyttää heti lähes mitä tahansa HP LaserJet -laitetta sijainnista riippumatta, ilman erillisiä ohjeimia. Se perustuu HP:n tulostinohjaintekniikkaan. Se on testattu huolellisesti useiden ohjelmistojen kanssa. Se on tehokas ja luotettava ratkaisu.
HP UPD on suoraan yhteydessä kuhunkin HP-laitteeseen, kerää kokoonpanotietoja ja mukauttaa käyttöliittymän siten, että siinä näkyvät laitteessa käytettävissä olevat toiminnot. Se mahdollistaa automaattisesti kaikkien laitteen toimintojen käyttämisen, kuten kaksipuolinen tulostus ja nidonta, joten niitä ei tarvitse ottaa käyttöön manuaalisesti.
Lisätietoja on osoitteessa www.hp.com/go/upd.
UPD-asennustilas
Perinteinen tila
  • Käytä tätä tilaa, jos asennat ohjaimen CD-levyltä yhteen tietokoneeseen.
  • Kun UPD on asennettu laitteen mukana toimitetulta CD-levyltä, se toimii perinteisten tulostinohjainten tavoin. Se toimii tietyn laitteen kanssa.
  • Jos käytät tätä tilaa, UPD on asennettava erikseen kaikkiin tietokoneisiin kutakin laitetta varten.
Dynaaminen tila
  • Jos haluat käyttää tätä tilaa, lataa UPD Internetistä. Lisätietoja on osoitteessa www.hp.com/go/upd.
  • Dynaamisessa tilassa voit käyttää yhtä ohjainasennusta, jotta voit etsiä HP-tuotteita ja tulostaa niihin mistä tahansa.
  • Käytä tätä tilaa, jos asennat UPD-ohjaimen työryhmää varten.