HP Officejet 6500A e-All-in-One -tulostinsarja - Kasettien vaihtaminen

Johdanto

Tässä ohjeessa neuvotaan vaihdettavien mustekasettien asentaminen laitteeseen. Ennen kuin suoritat seuraavat vaiheet, varmista, että uusi kasetti on yhteensopiva laitteen kanssa.
Osta mustekasetteja ja muita tarvikkeita HP Storesta tai paikallisilta jälleenmyyjiltä.

Video: Kasetin vaihtaminen.

Vaihda HP-laitteen tulostuskasetit seuraamalla näitä vaiheita.
  1. Kytke virta tuotteeseen painamalla virtapainiketta ().
  2. Avaa kasettitilan luukku. Kasettivaunu siirtyy laitteen keskelle.
    Kuva : Kasettitilan luukun avaaminen
    Kuva: Kasettitilan luukun avaaminen
      varoitus:
    Odota, että kasettivaunu pysähtyy, ennen kuin jatkat.
  3. Vapauta kasetti painamalla sen etureunassa olevaa kielekettä ja poista se paikaltaan nostamalla sitä ylös- ja ulospäin.
    Kuva : Poista kasetti
    Kuva: Kasetin poistaminen
  4. Poista uuden kasetin muovikääre vetämällä oranssia kielekettä suoraan taaksepäin.
    Kuva : Kielekkeen poistaminen
    Kuva: Oranssi kieleke
  5. Napsauta oranssi tulppa irti kiertämällä sitä vastapäivään.
    Kuva : Oranssin tulpan poistaminen
    Kuva: Oranssin suojuksen poistaminen
  6. Liu'uta kasetti oikeaan kasettipaikkaan siten, että kasetin kosketuspinnat osoittavat tulostuspäätä kohti. Kasetin ja tulostuspään värikoodit osoittavat oikean kasettipaikan.
    Kuva : Kasetin asentaminen takaisin paikalleen
    Kuva: Kasetin asentaminen takaisin paikalleen
  7. Paina kasettia, kunnes se napsahtaa paikalleen. Jos kasetti ei napsahda paikalleen, poista kasetti vaunusta. Taivuta kielekettä varovasti kasetista poispäin ja aseta kasetti takaisin vaunuun.
      varoitus:
    Älä taivuta kielekettä enempää kuin 1,27 cm. Kasetti voi vahingoittua ja kieleke katketa, jos kielekettä taivutetaan liikaa.
    Kuva : Kielekkeen taivuttaminen kasetista poispäin
    Kuva: Kielekkeen taivuttaminen kasetista poispäin
  8. Toista nämä vaiheet kunkin vaihdettavan kasetin kohdalla.
  9. Sulje kasettitilan luukku.