HP Deskjet 1000 (J110), 2000 (J210), 3000 (J310) ja Deskjet Ink Advantage 2010 (K010a) -tulostinsarja - Testisivun tulostaminen

Johdanto

Tässä ohjeessa neuvotaan itsetestisivun tulostaminen. Testisivulta näet laitteen ja tulostuskasettien tilaa koskevat tiedot sekä muita tuotetietoja.

Testisivun tulostaminen

Tulosta testisivu seuraavasti:
  1. Lisää syöttölokeroon käyttämätöntä valkoista A4- tai Letter-kokoista tulostuspaperia.
  2. Kytke virta laitteeseen painamalla virtapainiketta ().
  3. Avaa HP-tuoteohjelmisto.
    huomautus:
    Voit myös avata HP-tuoteohjelmiston tietokoneen työpöydältä: kaksoisnapsauta HP-laitteen kuvaketta ().
    Tuoteohjelmisto avautuu.
  4. Kaksoisnapsauta Tulostimen toiminnot.
  5. Kaksoisnapsauta Huoltotehtävät.
  6. Valitse Laitepalvelut-välilehti ja valitse sitten Tulosta diagnostiikkatiedot (). Itsetestiraportti tulostuu.