HP Photosmart Premium All-in-One -tulostinsarja (C309) - Mustekasettien vaihtaminen

Johdanto

Tässä ohjeessa neuvotaan, kuinka vaihdettavat mustekasetit vaihdetaan.
Ohjeessa ei kerrota mustekasettien ensimmäisen asennuksen vaiheita. Jos haluat nähdä kasettien ensimmäisen asennuksen ohjeet, kokeile jompaakumpaa seuraavista vaihtoehdoista:

Mustekasettien vaihtaminen

Vaihda mustekasetit seuraamalla näitä vaiheita tässä järjestyksessä.
  varoitus:
Poista vanha mustekasetti laitteesta vasta, kun sinulla on käytettävissä uusi mustekasetti. Älä jätä mustekasettia laitteen ulkopuolelle pitkäksi aikaa. Sekä laite että mustekasetti saattavat vahingoittua.

Vaihe yksi: Kasetin ja laitteen yhteensopivuuden tarkistaminen

Osta mustekasetteja ja muita tarvikkeita HP Storesta tai paikallisilta jälleenmyyjiltä.
Jos olet asentanut tuoteohjelmiston, avaa HP:n ratkaisukeskuksen työkalut. Voit avata työkalut seuraavasti:
  1. Avaa HP:n ratkaisukeskus.
    • Windows XP: Valitse Käynnistä, Kaikki ohjelmat, HP ja sitten HP:n ratkaisukeskus.
    • Windows Vista: Valitse Windows-kuvake (), valitse Kaikki ohjelmat, valitse HP ja valitse sitten HP:n ratkaisukeskus.
    HP:n ratkaisukeskus avautuu uuteen ikkunaan.
  2. Valitse Asetukset ().
  3. Valitse Tulostusasetukset-kohdasta Tulostimen työkalut. Tulostimen työkalut avautuvat uuteen ikkunaan.
  4. Valitse Arvioitu musteen taso -välilehti ja valitse sitten Verkkokauppa.

Vaihe kaksi: Kasetin vaihtaminen

Seuraava video havainnollistaa tulostuskasetin vaihtamisen.
huomautus:
Tässä videossa näytettävä laite on HP Photosmart C309g. Tuote ei ehkä näytä samalta kuin omasi, mutta vaiheet ovat samat.
Jos video ei näy kunnolla tai jos haluat nähdä videon eri koossa, toista video YouTube-sivustossa napsauttamalla tätä.
  1. Jos laite ei ole vielä päällä, käynnistä se painamalla virtapainiketta ().
  2. Nosta kasettitilan luukkua niin, että se lukittuu paikalleen.
    Kuva : Kasettitilan luukun avaaminen
    Kuva: Kasettitilan luukun avaaminen
    Kasettivaunu siirtyy laitteen keskelle. Odota, kunnes vaunu on paikallaan eikä siitä kuulu ääntä.
  3. Vapauta kasetti painamalla sen etureunassa olevaa kielekettä ja nosta kasetti sitten pois paikaltaan.
    Kuva : Kasetin poistaminen
    Kuva: Kasetin poistaminen
      varoitus:
    Älä nosta tulostuskasetin vaunun sivussa olevaa salpakahvaa poistaessasi kasetteja. Tämä voi aiheuttaa kasettien asettumisen väärin.
  4. Poista uudesta kasetista muovikääre vetämällä oranssia kielekettä suoraan taaksepäin.
    Kuva : Tulostuskasetin oranssin suojuksen poistaminen
    Kuva: Tulostuskasetin oranssin suojuksen poistaminen
  5. Napsauta oranssi suojus irti kiertämällä sitä vastapäivään.
    Kuva : Tulostuskasetin oranssin suojuksen poistaminen
    Kuva: Tulostuskasetin oranssin suojuksen poistaminen
  6. Kun kasetin kosketuspinta osoittaa tulostuspäätä kohti, liu'uta kasetti oikeaan paikkaansa, joka on merkitty kasetissa ja tulostuspäässä olevilla värikuvakkeilla.
    Kuva : Kasetin asentaminen
    Kuva: Kasetin asentaminen
  7. Paina mustekasettia, kunnes se napsahtaa tukevasti paikalleen.
    Kuva : Kasetin painaminen tukevasti paikalleen
    Kuva: Kasetin painaminen tukevasti paikalleen
  8. Toista nämä vaiheet kunkin vaihdettavan kasetin kohdalla.
  9. Sulje kasettitilan luukku. Laite kohdistaa tulostuspäät automaattisesti ja tulostaa kohdistussivun.
    Kuva : Kasettitilan luukun sulkeminen
    Kuva: Kasettitilan luukun sulkeminen