HP Officejet Pro 8500 (A909a), 8500 Premier (A909n) ja 8500 Wireless (A909g) All-in-One -tulostimet - Erottuvan soittoäänen asettaminen monitoimilaitteen faksille

Johdanto
Tässä ohjeessa selitetään erottuvan soittoäänen asettaminen HP:n monitoimilaitteeseen, kun käytössä on yksi puhelinlinja ja useampi kuin yksi puhelinnumero.
Erottuva soittoääni
Erottuva soittoäänipalvelu on useiden puhelinyhtiöiden tarjoama valinnainen palvelu. Tämä palvelu mahdollistaa sen, että yhteen linjaan voidaan liittää vähintään kaksi puhelinnumeroa. Voit käyttää samaa puhelinlinjaa sekä ääni- että faksipuheluille, koska saapuville fakseille määritetään oma puhelinnumero ja soittoääni. Kun faksi saapuu, puhelinnumero soittaa oman erottuvan soittoäänen, kuten yhden, kaksi tai kolme äänimerkkiä.
  huomautus:
Erottuva soittoäänipalvelu on nimi, jota HP ja muut käyttävät tästä toiminnosta. Erottuvasta soittoäänipalvelusta käytetään myös seuraavia nimiä:
  • Soittomerkki
  • Oma soittoääni
  • Soiton tunnistus
  • Soittoäänen tunnistus
  • Soittoäänen tunnistus
  • Monisoittoääni
  • Personoitu soittoääni
  • ringmaster
  • Ringmaster
  • Älykäs soittoääni
  • Teinisoittoääni
Erottuvan soittoäänipalvelun avulla HP-laitteen on mahdollista toimia samoin kuin jos käytössä olisi erillinen puhelinlinja faksipuheluille. Jos esimerkiksi HP:n faksilaite ja puhelin on molemmat kytketty samaan puhelinlinjaan, jossa on erottuva soittoäänipalvelu, faksille ja puhelimelle määritetään erilliset puhelinnumerot.
  huomautus:
Fakseja ei voi vastaanottaa tai lähettää silloin, kun puhelinlinja on käytössä. Erillisestä puhelinnumerosta huolimatta HP:n faksilaite jakaa saman puhelinlinjan puhelimen kanssa.
Jos tilaat puhelinyhtiöltäsi erottuvan soittoäänipalvelun, voit määrittää HP:n faksilaitteen vastaamaan tiettyyn soittoääneen ja ohittamaan muut soittoäänet.
Erottuvan soittoäänipalvelun asettaminen
Aseta erottuva soittoääni laitteen ohjauspaneelista suorittamalla seuraavat vaiheet.
Vaihe yksi: Ota automaattinen vastaus käyttöön
Paina laitteen ohjauspaneelista Automaattinen vastaus -painiketta. Automaattisen vastaustoiminnon käytöstä kertova merkkivalo syttyy.
Vaihe kaksi: Valitse erottuva soittoääni
Ohjeiden avulla voit muuttaa vastattavan soittoäänen asetuksia laitteen mallista riippuen.
Seuraavassa videossa on lisätietoja soittoääniasetuksen muuttamisesta.
  huomautus:
Videossa näytettävät laitteet ovat HP Officejet Pro 8500 -mallit A909n ja A909g (kosketusnäytöllä varustetut mallit). Tuote ei ehkä näytä samalta kuin omasi, mutta vaiheet ovat samat.
Jos video ei näy kunnolla tai jos haluat nähdä videon eri koossa, toista se YouTube-sivustolla napsauttamalla tästä.
  • HP Officejet Pro 8500 Premier (A909n) tai 8500 Wireless (A909g) All-in-One (kosketusnäytöllä varustetut mallit):
    1. Kosketa Asetukset-kohtaa () tuotteen ohjauspaneelissa.
    2. Valitse Faksin lisäasetukset ja sitten Erottuva soittoääni.
    3. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
      • Kaikki äänimerkit
      • Yksi äänimerkki
      • Kaksi äänimerkkiä
      • Kolme äänimerkkiä
      • Kaksi ja kolme äänimerkkiä
    4. Palaa päävalikkoon painamalla Peruuta-painiketta kerran.
  • HP Officejet Pro 8500 All-in-One (kaksirivisellä näytöllä varustettu malli):
    1. Paina tuotteen ohjauspaneelin Asetukset-painiketta ().
    2. Paina oikeaa (>) tai vasenta (<) nuolipainiketta, kunnes näytössä lukee Faksin lisäasetukset, ja paina sitten OK-painiketta.
    3. Paina oikeaa (>) tai vasenta (<) nuolipainiketta, kunnes näytössä lukee Erottuva soittoääni, ja paina sitten OK-painiketta.
    4. Paina oikeaa (>) tai vasenta (<) nuolipainiketta, kunnes haluamasi vaihtoehto näkyy näytössä:
      • Kaikki äänimerkit
      • Yksi äänimerkki
      • Kaksi äänimerkkiä
      • Kolme äänimerkkiä
      • Kaksi ja kolme äänimerkkiä
    5. Valitse vaihtoehto painamalla OK-painiketta.
    6. Palaa päävalikkoon painamalla Peruuta-painiketta kerran.