• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Scanjet Enterprise 7000 s2 - LCD Reader

LCD Reader
LCD Reader (Näytönlukija) -ohjelmisto näyttää skannerin etupaneelin näytön tilan tietokoneen näytössä aina, kun näytön tila muuttuu. LCD Reader -ohjelman helppokäyttötoimintojen avulla skannerin etupaneelissa näkyvät tiedot voidaan ilmaista selkeästi.
Voit käyttää LCD Reader -ohjelmaa seuraavasti:
  1. Siirry kiintolevyn hakemistoon C:\Program Files\Common Files\Hewlett-Packard\Scanjet\ ja valitse 7000 s2-hakemisto.
  2. Avaa ohjelma kaksoisnapsauttamalla hplcd.exe-tiedostoa.
  huomautus:
LCD Reader -ohjelma ei voi näyttää näytön tekstiä, jos USB-liitännässä on vikaa tai skannerin virta ei ole kytkettynä.