• Palaute

HP LaserJet Enterprise 600 M601-, M602- ja M603-sarjan tulostimet - Tulostelokeron valitseminen

Laitteella on neljä tulostekohdetta: ylätulostelokero (vakiolokero), takatulostelokero, valinnainen pinolokero tai nitoja/pinolokero ja valinnainen 5-lokeroinen postilaa­tikko.

Tulostaminen ylätulostelokeroon (vakio)

Ylätuloste­lokero vastaanottaa paperin tulostuspuoli alaspäin, sivut oikeassa järjestyksessä. Ylätulostelokeroa tulisi käyttää useimpiin tulostustöihin, myös kalvoille. Kun käytät ylätulostelokeroa, varmista, että takatulostelokero on kiinni. Voit välttää paperitukokset, kun et avaa tai sulje takatulostelokeroa laitteen tulostaessa.
Kuva : Ylätulostelokeron sijainti

Tulostaminen takatulostelokeroon

Tulostin tulostaa aina takatulostelokeroon, jos lokero on auki. Paperit tulostetaan tähän lokeroon tulostuspuoli ylöspäin viimeinen sivu päällimmäisenä (käänteisessä järjestyksessä).
Paperirata on suorin, kun tulostetaan lokerosta 1 takatulostelokeroon. Takatulostelokeron avaaminen saattaa parantaa suorituskykyä seuraavilla materiaaleilla:
  • Kirjekuoret
  • Tarrat
  • Pieni mukautettu paperikoko
  • Postikortit
  • Yli 120 g⁠/⁠m⁠2 (32 lb) painava paperi
Takatulostelokeron avaaminen poistaa valinnaisen kääntöyksikön (jos asennettu) ja ylätulostelokeron käytöstä. Vältät tukokset, kun et avaa tai sulje takatulostelokeroa laitteen tulostaessa.
  1. Avaa takatulostelokero tarttumalla lokeron yläosassa olevaan kahvaan ja painamalla lokeroa alaspäin.
  2. Liu'uta pidennyskappale auki.

Tulostaminen valinnaiseen pinolokeroon tai nitojaan/pinolokeroon

Valinnaiseen pinolokeroon tai valinnaiseen nitojaan/pinolokeroon mahtuu enintään 500 arkkia paperia (75 g⁠/⁠m⁠2). Pinolokero hyväksyy tavalliset ja mukautetut paperikoot. Nitoja/pinolokero hyväksyy tavalliset ja mukautetut paperikoot, mutta vain A4-, Letter- ja Legal-kokoja voi nitoa. Älä yritä tulostaa lokeroon muita materiaaleja, kuten tarroja tai kirjekuoria.
huomautus:
Kun laitteeseen on asennettu nitoja/pinolokero, se kiertää automaattisesti tulostettavia kuvia 180° riippumatta paperikoosta tai siitä, nidotaanko työ. Paperityypit, jotka on tulostettava tietyssä suunnassa (kuten kirjelomakepaperi tai rei'itetty paperi), saatetaan joutua syöttämään toisessa suunnassa.
Jos haluat tulostaa valinnaiseen pinolokeroon tai valinnaiseen nitojaan/pinolokeroon, valitse asetus ohjelmasta, tulostinohjaimesta tai tulostimen ohjauspaneelista.
Ennen kuin käytät valinnaista pinolokeroa tai valinnaista nitojaa/pinolokeroa, varmista, että tulostinohjain on määritetty tunnistamaan se. Asetus täytyy määrittää vain kerran.
Windows
  1. Windows XP, Windows Server 2003 ja Windows Server 2008 (käytössä oletusarvoinen Käynnistä-valikkonäkymä): Valitse Käynnistä ja valitse Tulostimet ja faksit.
    Windows XP, Windows Server 2003 ja Windows Server 2008 (käytössä perinteinen Käynnistä-valikkonäkymä): Valitse Käynnistä, Asetukset ja sitten Tulostimet.
    Windows Vista: Valitse Käynnistä, Ohjauspaneeli ja sitten Laitteisto ja äänet -⁠luokasta Tulostin.
    Windows 7: Valitse Käynnistä ja Tulostimet ja muut laitteet.
  2. Napsauta tulostinkuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet tai Tulostimen ominaisuudet.
  3. Napsauta Laitteen asetukset -⁠välilehteä.
  4. Määritä Asennusvaihtoehdot-kohdan Automaattinen kokoonpano -⁠asetukseksi Päivitä nyt.
Mac:
  1. Osoita Apple-valikossa Järjestelmäasetukset-valikkoa ja sitten Tulosta ja faksaa-symbolia.
  2. Valitse ikkunassa vasemmalla oleva laite.
  3. Osoita Lisävarusteet ja tarvikkeet-painiketta.
  4. Valitse Ohjain-välilehti.
  5. Tee asennettujen lisävarusteiden määritykset.

5-lokeroiseen postilaatikkoon tulostaminen

Valinnaisessa 5-lokeroisessa postilaatikossa on viisi tulostelokeroa, jotka voidaan määrittää ohjauspaneelissa lajittelemaan töitä eri tavoin.
  1. Paina Alkuun -⁠painiketta.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Hallinta
    • Monilokeroisen postilaatikon asetukset
    • Toimintatila
  3. Valitse alanuolipainiketta painamalla, miten 5-lokeroinen postilaa­tikko lajittelee töitä:
    Postilaatikko
    Kukin lokero määritetään tietyn käyttäjän tai ryhmän käyttöön. Tämä on oletusasetus.
    Pinontalokero
    Laite käyttää kaikkia lokeroita työn kopioiden pinoamiseen. Työt lähetetään ensin alimpaan lokeroon, sen jälkeen seuraavaksi ylempään ja niin edelleen. Kun lokerot ovat täynnä, tulostin pysähtyy.
    Töiden erottelulaite
    Jokainen työ lähetetään eri lokeroon. Työt lähetetään tyhjään lokeroon, ylimmästä lokerosta alimpaan.
    Lajittelulaite
    Laite lajittelee yhden työn kopiot erillisiin lokeroihin.
  4. Valitse vaihtoehto OK-painikkeella.