HP LaserJet Enterprise 600 M601-, M602- ja M603-sarjan tulostimet - Ohjauspaneelin tarvikeilmoitusten tulkitseminen

Ohjauspaneelin tarvikeilmoitusten tulkitseminen

Tarvikkeiden tilailmoitukset
Ohjauspaneelin viesti
Kuvaus
Suositeltu toimenpide
10.0X.Y0 Tarvikkeen muistivirhe
Laite ei voi lukea vähintään yhden tulostuskasetin muistisirusta tai kirjoittaa siihen, tai tulostuskasetin muistisiru puuttuu.
Asenna tulostuskasetti uudelleen tai asenna uusi tulostuskasetti.
Huoltopakkaus hyvin vähissä
Huoltopakkaus on erittäin vähissä. Todellinen jäljellä oleva käyttöaika voi vaihdella. Huoltopakkausta ei tarvitse vaihtaa vielä tässä vaiheessa, ellei tulostuslaatu ole heikentynyt liikaa. Kun HP:n tarvike on loppumassa, sen HP Premium Protection -⁠takuu on päättynyt.
Jos tulostuslaatu ei ole enää tyydyttävää, vaihda huoltopakkaus. Ohjeet on toimitettu huoltopakkauksen mukana.
Huoltopakkaus vähissä
Huoltopakkaus on vähissä Todellinen jäljellä oleva käyttöaika voi vaihdella. Uusi huoltopakkaus kannattaa hankkia etukäteen, jotta se voidaan vaihtaa laitteeseen, kun tulostuslaatu ei ole enää tyydyttävää. Huoltopakkausta ei tarvitse vaihtaa vielä tässä vaiheessa, ellei tulostuslaatu ole heikentynyt liikaa.
Jos tulostuslaatu ei ole enää tyydyttävää, vaihda huoltopakkaus. Ohjeet on toimitettu huoltopakkauksen mukana.
Käytössä käytetty tarvike
Tulostuskasettia on käytetty aikaisemmin.
Jos uskot ostaneesi HP-tarvikkeen, siirry osoitteeseen www.hp.com/go/anticounterfeit.
Musta kasetti hyvin vähissä
Laite ilmoittaa, kun tarvikkeen käyttöikä on hyvin lähellä loppua. Tulostuskasetin todellinen käyttöikä saattaa vaihdella. Tulostuskasettia ei tarvitse vaihtaa vielä, ellei tulostuslaatu ole heikentynyt liikaa. Kun HP:n tarvike on loppumassa, sen HP Premium Protection -⁠takuu on päättynyt.
Jos tulostuslaatu ei ole enää tyydyttävää, vaihda tulostuskasetti.
Musta kasetti vähissä
Laite ilmoittaa, kun tarvikkeen taso on matalalla. Tulostuskasetin todellinen käyttöikä saattaa vaihdella. Tulostuskasettia ei tarvitse vaihtaa vielä, ellei tulostuslaatu ole heikentynyt liikaa.
Jos tulostuslaatu ei ole enää tyydyttävää, vaihda tulostuskasetti. Hanki vaihtokasetti etukäteen, jotta se on saatavilla, kun laitteessa oleva kasetti on tullut arvioidun käyttöikänsä loppuun.
Tarvikkeet hyvin vähissä
Tämä ilmoitus näytetään, kun ainakin kahden tarvikkeen taso on laskenut erittäin matalalle. Tunnista vähissä olevat tarvikkeet painamalla alanuolipainiketta . Todellinen jäljellä oleva käyttöaika voi vaihdella. Tarvikkeita ei tarvitse vaihtaa vielä tässä vaiheessa, ellei tulostuslaatu ole heikentynyt liikaa. Kun HP:n tarvike on loppumassa, sen HP Premium Protection -⁠takuu on päättynyt.
Voit jatkaa tulostusta vaihtamalla tarvikkeen tai määrittämällä laitteen uudelleen ohjauspaneelin Tarvikkeiden hallinta -⁠valikosta.
Tarvikkeet vähissä
Tämä ilmoitus näytetään, kun ainakin kahden tarvikkeen taso on laskenut matalalle. Todellinen jäljellä oleva käyttöaika voi vaihdella. Tunnista vähissä olevat tarvikkeet painamalla alanuolipainiketta . Tarvikkeita ei tarvitse vaihtaa vielä tässä vaiheessa, ellei tulostuslaatu ole heikentynyt liikaa. Kun HP:n tarvike on loppumassa, sen HP Premium Protection -⁠takuu on päättynyt.
Voit jatkaa tulostusta vaihtamalla tarvikkeen tai määrittämällä laitteen uudelleen ohjauspaneelin Tarvikkeiden hallinta -⁠valikosta.
Vaihda <tarvike>
Laite ilmoittaa, kun tarvikkeen arvioitu käyttöikä on loppunut. Todellinen jäljellä oleva käyttöikä saattaa poiketa arviosta. Pidä vaihtotarvike valmiina, jotta voit asentaa sen, kun tulostuslaatu heikkenee liikaa. Tarviketta ei tarvitse vaihtaa nyt, ellei tulostuslaatu ole jo liian heikko. Kun HP-⁠tarvikkeen arvioitu käyttöikä loppuu, kyseisen tarvikkeen HP Premium Protection -⁠takuu päättyy.
Vaihda määritetty tarvike.
Vaihtoehtoisesti voit määrittää laitteen jatkamaan tulostamista Tarvikkeiden hallinta -⁠valikosta.
Vaihda tarvikkeet
Vähintään kahden tarvikkeen arvioitu käyttöikä on loppunut. Todellinen jäljellä oleva käyttöikä saattaa poiketa arviosta. Vaihtotarvikkeita kannattaa hankkia etukäteen, jotta ne voidaan vaihtaa laitteeseen, kun tulostuslaatu ei ole enää tyydyttävää. Tarviketta ei tarvitse vaihtaa nyt, ellei tulostuslaatu ole jo liian heikko. Kun HP-⁠tarvikkeen arvioitu käyttöikä loppuu, kyseisen tarvikkeen HP Premium Protection -⁠takuu päättyy.
Tunnista vaihdettavat tarvikkeet painamalla alanuolipainiketta .
Vaihtoehtoisesti voit määrittää laitteen jatkamaan tulostamista Tarvikkeiden hallinta -⁠valikosta.
Väärä tarvike asennettu
Tulostuskasetti on tarkoitettu johonkin toiseen HP-laitteeseen.
Jos tulostuslaatu ei ole enää hyväksyttävää, vaihda tulostuskasetti.
Yhteensopimaton <tarvike>
Määritetty tarvike ei ole yhteensopiva tämän laitteen kanssa.
Vaihda tarvike laitteeseen tarkoitettuun tarvikkeeseen.
Yhteensopimattomat tarvikkeet
Laitteeseen on asennettuja tarvikkeita, joita ei ole suunniteltu sitä varten. Laite ei voi tulostaa asennetuilla tarvikkeilla.
Tunnista yhteensopimattomat tarvikkeet painamalla alanuolipainiketta . Asenna tähän laitteeseen tarkoitettuja tarvikkeita.