HP Photosmart 7510 series - Verkon suojausasetusten etsiminen

Verkon suojausasetusten etsiminen
Jotta voit lisätä tulostimen langattomaan verkkoon, tarvitset seuraavat verkon suojaustiedot:
  • Verkkonimi (SSID): Tämä on verkon nimi.
  • Langattoman verkon salasana: Jos käytät suojausta, tämä on WEP-avain tai WPA-salasana.
HP:n verkon diagnostiikkatyökalu noutaa langattoman verkon suojausasetukset automaattisesti. Voit ladata ohjelman napsauttamalla seuraavaa linkkiä:
  huomautus:
HP:n verkon diagnostiikkatyökalu ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä.
Ennen kuin aloitat, varmista, että langaton verkko on luotu ja se toimii oikein. (Luo verkko noudattamalla langattoman reitittimen mukana tulleita ohjeita.)
  huomautus:
HP ei pysty määrittämään tai muuttamaan verkon SSID-nimeä, WEP-avainta tai WPA-salasanaa. Tutustu langattoman reitittimen mukana toimitettuihin ohjeisiin tai ota yhteyttä reitittimen valmistajaan, jos tarvitset apua.
Kun HP-ohjelmisto on asennettu langattomaan tietokoneeseen, ohjelmisto saattaa noutaa verkon suojausasetukset automaattisesti.
Jos et halua käyttää HP:n verkon diagnostiikkatyökalua, hae verkon suojausasetukset noudattamalla seuraavia ohjeita.
Langattoman verkon tietoturva-asetukset
  1. Reitittimen IP-osoite on ilmoitettu reitittimen dokumentaatiossa.
      huomautus:
    Reitittimien IP-osoite on usein 192.168.0.1. Tämä ei kuitenkaan ole kaikkien reitittimien IP-osoite. Reitittimen IP-osoitetta voidaan myös muuttaa, kun reititin on kytketty ja käytössä. Jos IP-osoite ei ole 192.168.0.1 (tai 192.168.1.1), tarkista IP-osoite reitittimen dokumentaatiosta.
  2. Kirjoita reitittimen IP-osoite verkkoselaimen (kuten Internet Explorerin) osoiteriville ja paina Enter-näppäintä.
    Kirjoita esimerkiksi http://192.168.0.1.
  3. Kirjoita reititinsivulle käyttäjänimi ja salasana.
      huomautus:
    Reitittimen käyttäjänimi ja salasana luodaan reitittimen asennuksen yhteydessä. Jos et ole vaihtanut käyttäjänimeä ja salasanaa, reititin käyttää luultavasti oletusasetuksia. Tarkista oletuskäyttäjänimi ja -salasana reitittimen dokumentaatiosta. Jos reitittimen määrityssivun avaaminen ei onnistu, ota yhteyttä reitittimen valmistajaan.
  4. Kirjoita muistiin reitittimen määrityssivulla näkyvä SSID-nimi.
    SSID on infrastruktuuriverkon nimi. SSID-nimi on usein reitittimen määrityssivun Langaton-osiossa.
      huomautus:
    Suosittelemme, että sallit SSID-lähetys-asetuksen reitittimessä tai otat sen käyttöön. Etsi tätä asetusta ja ota se käyttöön, mikäli mahdollista.
  5. Kirjoita muistiin WEP-avain tai WPA-salasana, jotka näkyvät usein reitittimen määrityssivun Turvallisuus-välilehdellä.
      huomautus:
    Jos Turvallisuus-välilehti ei ole käytettävissä, tarkista salausavaimen sijainti reitittimen dokumentaatiosta. Jos saatavilla on useita WEP-avaimia, käytä luettelon ensimmäistä avainta. Jätä reititinsivu auki, jotta voit tarkistaa muita reitittimeen liittyviä tietoja.
Lisätietoja
Hewlett-Packard tarjoaa monenlaisia tukivaihtoehtoja tulostimen käytön avuksi tai ongelmien ratkaisemista varten.
  • HP:n tukisivusto: Tukea ja vianmääritystietoja eri laitteille on saatavissa täältä. Sivusto on myös paras lähde, kun halutaan uusimpia laitetietoja. Voit tarkastella yhteystietoja ja ohjattuja tukivaihtoehtoja valitsemalla Ota yhteyttä.
    Valitse pyydettäessä maa tai alue. Valitse tuki- ja vianmääritysvaihtoehto, ja kirjoita sitten laitteen nimi ja numero sivulla olevaan kenttään.
  • HP:n tukifoorumit: Ole yhteydessä muihin HP-käyttäjiin. Saat laitettasi koskevia tietoja, vinkkejä ja vastauksia kysymyksiin.
  • HP:n langattoman tulostuksen tukisivusto: Lisätietoja langattomasta tulostamisesta sekä ohjeita langattoman tulostuksen ongelmiin ja verkon asentamiseen ja määrittämiseen.
  • Verkon diagnostiikkatyökalu: Jos tulostimen yhdistäminen verkkoon ei onnistu, voit ladata HP:n tulostuksen verkon diagnostiikkatyökalun, joka selvittää vian lähteen automaattisesti.
  huomautus:
Jotkin tukivaihtoehdot eivät välttämättä ole saatavilla kaikille tuotteille, kaikissa maissa tai kaikilla kielillä.