HP Photosmart 5510 series - Tulostaminen ei onnistu (Mac OS X)

Tulostaminen ei onnistu (Mac OS X)
Jos tulostaminen ei onnistu, yritä ratkaista ongelma seuraavien ohjeiden avulla. Ratkaisuvaihtoehdot on lueteltu järjestyksessä niin, että todennäköisin ratkaisu on ensimmäisenä. Jos ensimmäinen vaihtoehto ei ratkaise ongelmaa, kokeile muita vaihtoehtoja järjestyksessä, kunnes ongelma ratkeaa.
Ratkaisu 1: Varmista, että tulostimeen on kytketty virta.
  1. Tarkista tulostimen virtapainikkeen tila. Jos valo ei pala, tulostimeen ei ole kytketty virtaa. Varmista, että virtajohto on liitetty tulostimeen ja pistorasiaan. Käynnistä tulostin painamalla virtapainiketta.
  2. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 2: Varmista, että paperi on lisätty oikein syöttölokeroon
  1. Tee jokin seuraavista:
    Täysikokoisen paperin lisääminen
    1. Liu'uta paperin leveysohjaimia ulospäin ja poista sitten aiemmin lisätty materiaali paperilokerosta.
      Kuva : Liu'uta paperin leveysohjain uloimpaan asentoon
      Paperin lisääminen
      • Aseta paperipino syöttölokeroon niin, että arkkien lyhyt sivu on eteenpäin ja tulostuspuoli alaspäin.
        Kuva : Paperipinon asettaminen
      • Työnnä paperipino lokeroon niin pitkälle kuin se menee.
      • Siirrä paperin leveysohjaimia sisäänpäin, kunnes ne ovat paperipinon reunoja vasten.
        Kuva : Siirrä paperileveyden ohjainta oikealle
          huomautus:
        Jos vedit paperilokeron ulos paperin lisäämisen aikana, työnnä se takaisin paikalleen ennen tulostamista.
      • Avaa paperilokeron jatke.
    Pienikokoisen paperin lisääminen
    1. Vedä paperilokero ulos ja liu'uta paperin leveysohjaimet ulospäin.
      Kuva : Siirrä paperileveyden ohjainta vasemmalle
      Poista paperit paperilokerosta.
      Paperin lisääminen
      • Aseta valokuvapaperipino lokeroon siten, että pinon lyhyt reuna osoittaa eteenpäin ja arkit ovat tulostuspuoli alaspäin.
        Kuva : Lataa valokuvapaperia paperilokeroon
      • Työnnä valokuvapaperia eteenpäin niin pitkälle kuin se menee.
          huomautus:
        Jos valokuvapaperin reunassa on rei'itetyt repäisyliuskat, aseta valokuvapaperi niin, että liuskat ovat itseäsi kohti.
      • Siirrä paperin leveysohjaimia sisäänpäin, kunnes ne ovat paperipinon reunoja vasten.
        Kuva : Siirrä paperin leveysohjaimia sisäänpäin
          huomautus:
        Jos vedit paperilokeron ulos paperin lisäämisen aikana, työnnä se takaisin paikalleen ennen tulostamista.
  2. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 3: Tarkista virheilmoitukset
  1. Tarkista, näkyykö tulostimen näytössä virheilmoituksia.
  2. Korjaa mahdolliset virhetilanteet.
  3. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 4: Jos käytössä on USB-yhteys, irrota USB-kaapeli ja liitä se sitten uudelleen.
  1. Irrota USB-kaapeli tulostimesta ja tietokoneesta.
  2. Odota 5–10 sekuntia.
  3. Liitä USB-kaapeli tulostimeen ja tietokoneeseen uudelleen.
    Kuva : Kuva – Tarkista USB-kaapeli.
      huomautus:
    Pitkä USB-kaapeli saattaa huonontaa suorituskykyä. Varmista, että kaapeli on alle 3 metriä pitkä.
    Varmista myös, että et ole vahingossa kytkenyt USB-kaapelia lähiverkkoporttiin. Lähiverkkoportti on melkein samanlainen kuin USB-portti, ja USB-liitin sopii lähiverkkoporttiin.
  4. Skannaa uudelleen.
Ratkaisu 5: Tarkista tulostimen tila (tulostus keskeytetty / onko tulostin offline-tilassa).
  1. Valitse System Preferences (Järjestelmäasetukset) -ruudusta Print & Fax (Tulostus ja faksaus).
  2. Osoita Open Print Queue (Avaa tulostusjono) -painiketta.
  3. Valitse tulostustyö osoittamalla sitä.
    Voit hallita tulostustyötä seuraavien painikkeiden avulla:
    • Delete (Poista): Peruuta valittu tulostustyö.
    • Hold (Pysäytä): Pysäytä valittu tulostustyö.
    • Resume (Jatka): Jatka pysäytettyä tulostustyötä.
    • Pause Printer (Keskeytä tulostus): Pysäytä kaikki tulostusjonon tulostustyöt.
  4. Jos teit muutoksia asetuksiin, kokeile tulostamista uudelleen.
Ratkaisu 6: Käynnistä tietokone uudelleen
  1. Lisää sivulle kirjanmerkki, jotta voit palata sille tarvittaessa, ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.
  2. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 7: Tarkista, täytyykö tulostinohjaimia päivittää
  1. Siirry ohjelmistojen ja ohjainten lataussivulle seuraavan linkin avulla.
    Jos kielesi tukee toimintoa, sivulla on linkki, jota napsauttamalla voit määrittää, ovatko tulostinohjaimesi ajan tasalla.
  2. Jos saatavissa on päivitetty tulostimen ohjain, asenna se noudattamalla ohjeita ja yritä tulostaa uudelleen.
Ratkaisu 8: Ota yhteyttä HP-tukeen
  1. Jos näistä ohjeista ei ole apua, HP:llä on useita ohjattuja tukivaihtoehtoja tuotetta varten.
    Nopeuta tukipuhelua pitämällä seuraavat tiedot käden ulottuvilla:
    • Tuotenimi (HP Photosmart 5510 series)
    • Mallinumero (sijaitsee kasetin kannen sisällä)
      Kuva : Kuva – Etsi mallinumero
    • Laitteen sarjanumero (kymmennumeroinen koodi)
      Sarjanumero sijaitsee tarrassa, joka löytyy laitteen pohjasta tai takaa. Sarjanumero on tarrassa oleva kymmennumeroinen koodi. Siinä on numeroita ja kirjaimia, mutta ei välilyöntejä.
  2. Napsauttamalla alla olevaa linkkiä pääset tulostimen tukisivulle.
    Saat tietoja yhteydenotosta tekniseen tukeen valitsemalla maan tai alueen, jos sinua pyydetään tekemään niin, ja napsauttamalla sitten Yhteystiedot-linkkiä.
  3. HP:n tukifoorumien kautta voit olla yhteydessä muihin HP-käyttäjiin. Saat laitetta koskevia tietoja, vinkkejä ja vastauksia kysymyksiin. Siirry foorumeihin seuraavan linkin kautta. (HP:n tukifoorumit eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä.)