HP Deskjet 3070 B611 All-in-One series - USB-yhteyden vaihtaminen langattomaan yhteyteen

USB-yhteyden vaihtaminen langattomaan yhteyteen
Voit liittää tulostimen suoraan tietokoneeseen USB-kaapelilla tai voit tehdä siitä langattoman tulostimen, jolloin jokainen verkossa oleva tietokone voi tulostaa siihen. Jos aluksi asensit tulostimen USB-kaapelin avulla, voit muuttaa yhteyden langattomaksi verkkoyhteydeksi milloin tahansa.
Näissä ohjeissa oletetaan, että käytettävissä ovat seuraavat:
  • Toimiva langaton 802.11-verkko: Siinä on oltava langaton reititin tai tukiasema. Jos tulostin kytketään langattomaan verkkoon, jossa on Internet-yhteys, HP suosittelee, että käytetään langatonta reititintä (tukiasemaa). Tällöin IP-osoite määräytyy dynaamisesti DHCP-palvelun kautta.
  • Verkkovalmis tietokone, joka on tulostanut tulostimeen USB-liitännän kautta: Tietokoneen tulee olla kytkettynä siihen langattomaan verkkoon, johon tulostin on tarkoitus asentaa.
  • Verkkonimi (SSID): Tämä on verkon nimi.
  • Langattoman verkon salasana: Jos käytät suojausta, tämä on WEP-avain tai WPA-salasana.
USB-tulostinyhteyden muuttaminen langattomaksi yhteydeksi
  1. Valitse Windowsin tehtäväpalkista Käynnistä > Ohjelmat > HP > HP Deskjet 3050A J611 series > Tulostimen asennus ja ohjelmisto.
  2. Valitse Tulostinyhteydet ja ohjelmisto -näytöstä Muuta USB-tulostinyhteys langattomaksi yhteydeksi.
  3. Toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
Lisätietoja
Hewlett-Packard tarjoaa monenlaisia tukivaihtoehtoja tulostimen käytön avuksi tai ongelmien ratkaisemista varten.
  • HP:n tukisivusto: Tukea ja vianmääritystietoja eri laitteille on saatavissa täältä. Sivusto on myös paras lähde, kun halutaan uusimpia laitetietoja. Voit tarkastella yhteystietoja ja ohjattuja tukivaihtoehtoja valitsemalla Ota yhteyttä.
    Valitse pyydettäessä maa tai alue. Valitse tuki- ja vianmääritysvaihtoehto, ja kirjoita sitten laitteen nimi ja numero sivulla olevaan kenttään.
  • HP:n tukifoorumit: Ole yhteydessä muihin HP-käyttäjiin. Saat laitettasi koskevia tietoja, vinkkejä ja vastauksia kysymyksiin.
  • HP:n langattoman tulostuksen tukisivusto: Lisätietoja langattomasta tulostamisesta sekä ohjeita langattoman tulostuksen ongelmiin ja verkon asentamiseen ja määrittämiseen.
  • Verkon diagnostiikkatyökalu: Jos tulostimen yhdistäminen verkkoon ei onnistu, voit ladata HP:n tulostuksen verkon diagnostiikkatyökalun, joka selvittää vian lähteen automaattisesti.
  huomautus:
Jotkin tukivaihtoehdot eivät välttämättä ole saatavilla kaikille tuotteille, kaikissa maissa tai kaikilla kielillä.