LaserJet Enterprise M4555 MFP -sarja - Tuotteen suojausominaisuudet

Turvallisuuslausunnot

Laite tukee suojausstandardeja ja suositeltuja yhteyskäytäntöjä, joilla voit suojata laitteen ja verkon tiedot sekä helpottaa laitteen valvontaa ja ylläpitoa.
Lisätietoja HP:n suojatuista kuvankäsittely- ja tulostusratkaisuista on osoitteessa www.hp.com/go/secureprinting. Sivulla on linkkejä suojaustoimintojen tiedotteisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin.

IPsec (IP Security)

IPsec on yhteyskäytäntöjen joukko, jolla voidaan hallita IP-verkkoliikennettä. IPsec tarjoaa isäntäkoneiden välisen todennuksen, tietojen eheytystoiminnon ja verkkoliikenteen salauksen.
Voit määrittää IPsec-protokollan HP:n sulautetun Web-palvelimen Verkko-välilehdessä tuotteille, jotka on kytketty verkkoon ja joilla on HP Jetdirect -⁠tulostuspalvelin.

HP:n sulautetun Web-palvelimen suojaaminen

Voit määrittää laitteen ja HP Embedded Web Serverin käytölle järjestelmänvalvojan salasanan, jotta laitteen asetuksia ei voi muuttaa luvatta.
  1. Avaa HP:n sulautettu Web-palvelin kirjoittamalla laitteen IP-osoite selaimen osoiteriville.
  2. Valitse Suojaus-välilehti.
  3. Avaa Yleinen suojaus -⁠valikko.
  4. Kirjoita Käyttäjätunnus-kenttään salasanaa vastaava käyttäjätunnus.
  5. Kirjoita salasana Uusi salasana -⁠ruutuun ja uudelleen Vahvista salasana -⁠ruutuun.
    huomautus:
    Jos muutat aiemmin määritettyä salasanaa, kirjoita ensin aiemmin määritetty salasana Vanha salasana -⁠kenttään.
  6. Napsauta Käytä-painiketta. Kirjoita salasana muistiin ja säilytä sitä turvallisessa paikassa.

Salaustuki: HP:n salatut tehokkaat kiintolevyt

Joissakin malleissa on salattu kiintolevy. Tämä kiintolevy mahdollistaa laiteperustaisen salauksen, joten voit säilyttää turvallisesti luottamuksellisia tulostus-, kopiointi- ja skannaustietoja heikentämättä laitteen tehoa. Kiintolevy hyödyntää uusinta AES (Advanced Encryption Standard) -⁠salausta ja sisältää monipuolisia ajansäästöominaisuuksia ja vakaita toimintoja.
Määritä kiintolevy HP Embedded Web Serverin Suojaus-valikossa.
Lisätietoja salatusta kiintolevystä on HP:n nopean salatun kiintolevyn asennusoppaassa.
  1. Siirry osoitteeseen www.hp.com/support.
  2. Kirjoita hakukenttään salattu kiintolevy ja valitse >>-painike.
  3. Valitse HP:n salattu kiintolevy -⁠linkki.
  4. Valitse Manuals-linkki.

Tallennettujen töiden suojaus

Voit suojata laitteelle tallennettuja töitä määrittämällä niille tunnusluvun. Suojattuja töitä tulostettaessa on ensin syötettävä tunnusluku ohjauspaneelissa.

Ohjauspaneelin valikoiden lukitseminen

Voit lukita useita ohjauspaneelin toimintoja HP Embedded Web Serverin avulla.
  1. Avaa HP:n sulautettu Web-palvelin kirjoittamalla laitteen IP-osoite selaimen osoiteriville.
  2. Valitse Suojaus-välilehti.
  3. Avaa Käytönhallinta -⁠valikko.
  4. Valitse Kirjautumis- ja oikeuskäytännöt -⁠alueelta ne käyttäjätyypit, joilla on lupa käyttää kutakin toimintoa.
  5. Napsauta Käytä-painiketta.

Ohjainkortin lukitseminen

Ohjainkorttipaikassa laitteen takaosassa on paikka, johon voit kiinnittää turvalukon. Ohjainkortin lukitseminen estää sen arvokkaiden osien poistamisen.
Kuva : Turvalukon paikan sijainti