LaserJet Enterprise M4555 MFP -sarja - Aseta niittikasetti paikalleen (mallit, joissa on nitoja/pinontalokero)

Aseta niittikasetti paikalleen (mallit, joissa on nitoja/pinontalokero)

1. Paina vapautussalpaa ja vedä nitoja/pinontalokero irti laitteesta.
    Kuva : Avaa salpa ja vedä nitoja irti laitteesta
  2. Avaa niittikasetin kansi.
    Kuva : Avaa niittikasetin kansi.
  3. Irrota niittikasetti nostamalla sen vihreää kahvaa ja vetämällä niittikasetti nitojasta.
    Kuva : Irrota niittikasetti
  4. Asenna uusi niittikasetti paikalleen, lukitse se paikalleen painamalla sitä ja sulje sitten niittikasetin kansi.
    Kuva : Asenna uusi kasetti ja sulje nitojan kansi
  5. Työnnä nitoja/pinontalokero laitteeseen niin, että lukittuu paikalleen.
    Kuva : Työnnä nitoja/pinontalokero laitteeseen