• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP:n tietokoneet - näyttöön tulee Verkkopolkua ei löydy- tai PXE-virhe-ilmoitus ennen tietokoneen käynnistymistä

Tämä asiakirja koskee HP-tietokoneita, joissa on HP:n Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) -käyttöliittymä, vuoden 2008 lopulta lähtien.
Ongelma
Käynnistyksen yhteydessä näyttöön tulee jokin seuraavista virheilmoituksista:
  • Verkkopolkua ei löydy
  • PXE-virheilmoitus
Syy
Tietokone yrittää käynnistää väärästä tai saavuttamattomasta verkkolähteestä.
Menetelmä
Yhdistettäessä yritysverkkoon
Jos tietokone on liitetty yritysverkkoon, ota yhteyttä verkon ylläpitoon tai IT-osastoon virheiden korjaamiseksi.
Yhdistettäessä kotiverkkoon
Jos tietokone on liitetty kotiverkkoon, nollaa BIOS-asetuksen käynnistysasetukset seuraamalla näitä vaiheita.
  1. Käynnistä tietokone ja paina välittömästi Esc-näppäintä avataksesi käynnistysvalikon. Paina sitten F10-näppäintä päästäksesi BIOS-asetuksiin.
    Kuva : BIOS-käynnistysvalikko
    BIOS-käynnistysvalikko
  2. Korosta nuolinäppäimillä ylävalikosta Storage, korosta Boot order ja paina Enter-näppäintä.
    Kuva : BIOSin Storage-valikko
    BIOSin Storage-valikko
  3. Muuta käynnistysjärjestystä siten, että sisäinen kiintolevy on ensisijainen valinta. Voit myös poistaa verkkokäynnistyksen kokonaan käytöstä.
    Kuva : BIOSin Boot Order
    BIOSin Boot Order -ikkuna
  4. Tallenna muutokset ja käynnistä tietokone uudelleen.