• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-tietokoneet - Väärät tuotetiedot -virheilmoitus näkyy, ennen kuin tietokone käynnistyy

Tämä asiakirja koskee HP:n kannettavia tietokoneita, joissa on Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) -käyttöliittymä, vuoden 2008 lopusta lähtien.
Näyttöön tulee käynnistyksen yhteydessä varoitus, jonka mukaan järjestelmästä on löytynyt väärä sarjanumero.
Kuva : Väärät tuotetiedot -virheilmoitus
Väärät tuotetiedot -virheilmoitus
Väärät tuotetiedot
Seuraavat emolevyyn ohjelmoidut tuotetiedot puuttuvat tai ovat vääriä.
Emolevy (00A) - tuotteen kokoonpano
Ilmoitus saattaa tulla näyttöön, kun emolevy on vaihdettu. Ilmoitus osoittaa, että sarjanumeroa ei ole määritetty tai se on määritetty väärin, kun emolevy tai jokin muu osa on vaihdettu.
Katso HP:n yhteystiedot tämän näytön yläosan Ota yhteys tukeen -välilehdestä. Sinua pyydetään antamaan 14-numeroinen System Board Commodity -seurantanumero (CT). Etsi CT-numero noudattamalla jonkin seuraavan osion ohjeita: