• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP:n tietokoneet - valittu HP:n BIOS-sovellus on vioittunut tai se puuttuu

Tämä asiakirja koskee HP:n kannettavia tietokoneita, joissa on HP:n Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) -käyttöliittymä, vuoden 2008 lopusta lähtien.
Käynnistysprosessin aikana järjestelmä suorittaa BIOSin tarkistussummatestin. Jos tarkistussumma on väärä, BIOSin oletetaan olevan vioittunut, järjestelmä asentaa BIOSin piilokappaleen ongelman korjaamiseksi ja käynnistysprosessi jatkuu. Seuraava viesti näkyy 15 sekunnin ajan ennen tietokoneen automaattista uudelleenkäynnistystä. Voit myös painaa Enter-näppäintä ja jatkaa odottamatta 15 sekuntia.
CMOS-tarkistussumma on virheellinen.
CMOS nollataan oletusmäärityksiin ja käynnistetään uudelleen.
Tarkista, ovatko BIOS-asetukset muuttuneet.
CMOS-nollaus (502)
ENTER - käynnistä järjestelmä uudelleen
Kun tietokone käynnistyy, näyttöön avautuu toinen viesti, jossa ilmaistaan BIOSin nollaus. Viesti on tiedotusluonteinen eikä vaadi lisätoimia. Jos virhe kuitenkin toistuu, BIOSin asennettuun versioon voi liittyä ongelma, ja sinun on syytä asentaa päivitetty BIOS.
Asenna päivitetty BIOS
Korjaa BIOS-ongelma asentamalla uusin BIOS tietokoneeseen. Lisätietoja on artikkelissa Ohjelmistojen ja ohjaimien lataaminen tai päivittäminen HP-tietokoneisiin.
Seuraavista linkeistä saat lisätietoja tietokoneen BIOSin palauttamisesta:
Ota tarvittaessa yhteys HP:hen ongelman ratkaisemista varten.