Ohjauspaneelin toiminnot

Kuva : Kuva ‐ HP Deskjet Ink Advantage 2010 Printer (K010) -laitteen ohjauspaneeli
  1. 1 Virta: Tätä painiketta painamalla voit kytkeä ja katkaista laitteen virran. Laite kuluttaa hieman sähköä myös silloin, kun siitä on katkaistu virta. Katkaise virta kokonaan katkaisemalla laitteesta virta ja irrottamalla virtajohto.
  2. 3 Peruuta: pysäyttää meneillään olevan toiminnon.
  3. 2 Jatka: Ohjaa HP All-in-One -laitteen jatkamaan ongelman ratkaisemisen jälkeen.
  4. 4 Musteen merkkivalot: Merkkivalot palavat, kun muste on vähissä, ja vilkkuvat, kun tulostuskasetti tarvitsee huoltoa.
  5. 4 Musteen merkkivalot: Merkkivalot palavat, kun muste on vähissä, ja vilkkuvat, kun tulostuskasetti tarvitsee huoltoa.
  6. 4 Musteen merkkivalot: Merkkivalot palavat, kun muste on vähissä, ja vilkkuvat, kun tulostuskasetti tarvitsee huoltoa.
  7. 4 Musteen merkkivalot: Merkkivalot palavat, kun muste on vähissä, ja vilkkuvat, kun tulostuskasetti tarvitsee huoltoa.
  8. 4 Musteen merkkivalot: Merkkivalot palavat, kun muste on vähissä, ja vilkkuvat, kun tulostuskasetti tarvitsee huoltoa.
  9. 4 Musteen merkkivalot: Merkkivalot palavat, kun muste on vähissä, ja vilkkuvat, kun tulostuskasetti tarvitsee huoltoa.
  10. 4 Musteen merkkivalot: Merkkivalot palavat, kun muste on vähissä, ja vilkkuvat, kun tulostuskasetti tarvitsee huoltoa.