• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Deskjet 2000 Printer Series (J210) - Tulostusongelmien vianmääritys

Jos tulostaminen ei onnistu tai tulostusjälki ei ole tyydyttävää, valitse ratkaisu napsauttamalla asianmukaista linkkiä:
Yleisten tulostusongelmien vianmääritys
Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisuvaihtoehtojen avulla. Ratkaisuvaihtoehdot on lueteltu järjestyksessä siten, että todennäköisin ratkaisu on ensimmäisenä. Jos ensimmäinen vaihtoehto ei ratkaise ongelmaa, kokeile muita vaihtoehtoja järjestyksessä, kunnes ongelma ratkeaa.
Ratkaisu 1: Tulostustyön jatkaminen tulostimen ohjauspaneelista
  1. Jos virran merkkivalo vilkkuu, jatka tulostamista painamalla virtapainiketta.
  2. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 2: Nykyistä työtä koskevien tulostusasetusten muuttaminen
  1. Valitse sovellusohjelman Tiedosto-valikosta Tulosta.
  2. Varmista, että laite on valittu tulostimeksi.
  3. Napsauta painiketta, joka avaa Ominaisuudet-valintaikkunan.
    Painikkeen nimi voi olla eri sovelluksissa erilainen, esimerkiksi Ominaisuudet, Asetukset, Tulostinasetukset, Tulostin tai Määritykset.
  4. Napsauta Paperi/Laatu-välilehteä.
  5. Valitse avattavasta Paperikoko-valikosta tulostimessa olevan paperin tyyppi.
    Valitse esimerkiksi Letter tai A4. Valitse sitten valokuville sopiva paperikoko. Valitse kirjekuorille sopiva kirjekuorikoko.
  6. Jos tulostat valokuvia tai muita erikoispapereita, napsauta avattavaa Tulostusmateriaali -valikkoa ja valitse vastaava paperityyppi.
      huomautus:
    Jos haluat tulostaa harmaasävyisenä tai maksimi-DPI:llä, napsauta Lisäasetukset-painiketta ja tee haluamasi muutokset.
  7. Valitse OK, ja sitten uudelleen OK, kun haluat tulostaa käyttämällä näitä asetuksia.
Tulostuskasettiongelmien vianmääritys
Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisuvaihtoehtojen avulla. Ratkaisuvaihtoehdot on lueteltu järjestyksessä siten, että todennäköisin ratkaisu on ensimmäisenä. Jos ensimmäinen vaihtoehto ei ratkaise ongelmaa, kokeile muita vaihtoehtoja järjestyksessä, kunnes ongelma ratkeaa.
Ratkaisu 1: Tarkista mustetasot ja vaihda tyhjät ja lähes tyhjät kasetit.
  1. Napsauttamalla työpöydän HP -tulostin -kuvaketta voit avata tulostinohjelmiston.
      huomautus:
    Voit avata tulostinohjelmiston myös valitsemalla Käynnistä > Ohjelmat > HP > HP Deskjet 2000 J210 series > HP Deskjet 2000 J210 series.
  2. Napsauta tulostinohjelmistossa Arvioitu musteen määrä -kohtaa.
      huomautus:
    Jos olet asentanut laitteeseen uudelleentäytetyn tai -valmistetun tulostuskasetin tai jos tulostuskasettia on käytetty toisessa tuotteessa, mustemäärän ilmaisin ei ehkä toimi oikein tai se ei ole käytettävissä.
      huomautus:
    Mustetason varoitukset ja ilmaisimet antavat vain arvioita suunnittelua varten. Kun osoitin näyttää, että muste on vähissä, sinun kannattaa harkita vaihtokasetin hankkimista mahdollisten tulostusviivästysten välttämiseksi. Tulostuslaatu huononee silloin, kun muste alkaa loppua kasetista.
  3. Jos muste on ilmaisimen mukaan vähissä tai lopussa etkä ole tyytyväinen tulosteiden laatuun, vaihda kasetit.
    Jos mustekasetit ovat ilmaisimen mukaan täynnä, kasetteja ei tarvitse vaihtaa. Jatka seuraavaan ratkaisuun.
      huomautus:
    Jos tulostinohjelmisto ei käynnisty, tarkista tulostimen ohjauspaneeli. Jos kasetin valo palaa, muttei vilku, muste saattaa olla vähissä.
Ratkaisu 2: Puuttuvien kasettien tarkistaminen
  1. Jos Arvioitu musteen määrä -näytössä näkyy kasetin vieressä punainen X-merkki tai jos kasetin valo vilkkuu, kasettia ei ehkä ole asennettu ja tulostin tulostaa yhden kasetin tilassa. Paranna tulostuslaatua asentamalla laitteen osoittama kasetti.
    Tulostaminen yhtä kasettia käyttämällä yhden kasetin tilassa. Yhden kasetin tila käynnistyy, kun kasetti poistetaan vaunusta. Jos laitteessa on vain musta kasetti, tulosteet ovat mustavalkoisia. Jos vain värikasetti on asennettu, tulosteet ovat värillisiä, mutta musta on todellista mustaa vaaleampi.
  2. Poistu yhden kasetin tilasta asentamalla tulostimeen kaksi tulostuskasettia.
  3. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 3: Asenna mustekasetit takaisin paikalleen
  1. Tarkista virransaanti.
  2. Lisää paperia.
  3. Irrota mustekasetti.
    1. Avaa mustekasettipesän luukku.
      Odota, että tulostusvaunu liikkuu laitteen keskelle.
      Kuva : Kuva – nosta mustekasetin kansi
      Vapauta kasetti painamalla sitä alaspäin ja poista kasetti paikaltaan.
      Kuva : Kuva – irrota mustekasetti vetämällä repäisyliuskasta
  4. Jos kasetti on uusi, varmista, että pakkausteippi on poistettu.
    Uusissa tulostuskaseteissa on suojaava muoviteippi. Jos muoviteippi peittää tulostuskasetin kontaktipinnat, tulostin ei havaitse kasettia.
    Kuva : Kuva – Poista muovinauha uudesta tulostuskasetista
  5. Kasetin asentaminen uudelleen.
    1. Liu'uta kasetti aukkoon, kunnes se napsahtaa paikalleen.
      Kuva : Kuva – Kasettien asentaminen
      Sulje mustekasettipesän luukku.
      Kuva : Kuva – Sulje mustekasettipesän luukku
  6. Kokeile tulostinta uudelleen.
Ratkaisu 4: Varmista, että kasetit ovat yhteensopivia
  1. Tulostuskasetit eivät ehkä ole yhteensopivia. Varmista, että kasetit ovat tulostimeen sopivia. Lisätietoja on tulostimen mukana toimitetuissa oppaissa.
  2. Kokeile tulostinta uudelleen.
    HP suosittelee, että käytät aitoja HP:n tulostuskasetteja. Aidot HP-värikasetit on suunniteltu ja testattu HP-tulostimia varten. Näin saat erinomaisia tuloksia joka kerta.
      huomautus:
    HP ei voi taata muiden valmistajien tarvikkeiden laatua tai luotettavuutta. Muiden kuin HP:n valmistamien tarvikkeiden käyttämisestä aiheutuvat huolto- tai korjaustoimet eivät kuulu laitteen takuun piiriin.
    Jos olet mielestäsi hankkinut aidon HP-tulostuskasetin, käy osoitteessa