HP Photosmart Plus B210 All-in-One Series - Yleinen vianmääritys

Yleinen vianmääritys
Hewlett-Packard tarjoaa erilaisia tukivaihtoehtoja tulostimen käytön avuksi tai ongelmien ratkaisemista varten.
Kun haluat löytää vastauksia tiettyihin kysymyksiin tai ongelmiin, käy läpi seuraavat vaihtoehdot:
  • HP:n tukisivusto: Tukea ja vianmääritystietoja eri laitteille on saatavissa täältä. Sivusto on myös paras lähde, kun halutaan uusimpia laitetietoja. Voit tarkastella yhteystietoja ja ohjattuja tukivaihtoehtoja valitsemalla Ota yhteyttä.
    Valitse pyydettäessä maa tai alue. Valitse tuki- ja vianmääritysvaihtoehto, ja kirjoita sitten laitteen nimi ja numero sivulla olevaan kenttään.
  • HP:n tukifoorumit: Ole yhteydessä muihin HP-käyttäjiin. Saat laitettasi koskevia tietoja, vinkkejä ja vastauksia kysymyksiin.
  • HP:n langattoman tulostuksen tukisivusto: Lisätietoja langattomasta tulostamisesta sekä ohjeita langattoman tulostuksen ongelmiin ja verkon asentamiseen ja määrittämiseen.
  huomautus:
Tukivaihtoehdot ja niiden saatavuus vaihtelevat tuotteen, maan/alueen ja kielen mukaan.
HP:n tukifoorumit eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä.