• Tiedot
    We are upgrading our website

If you experience errors during this time, please try again later.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Deskjet 3050 J610 All-in-One series - Tuotteen ohjauspaneelin kuvaus

HP Deskjet 3050 J610 All-in-One series - Tuotteen ohjauspaneelin kuvaus
    Kuva : Kuva - HP Deskjet 3050 J610 All-in-One series -laitteen ohjauspaneeli
  1. 1 Virta-painike ja -merkkivalo: Tätä painiketta painamalla voit kytkeä ja katkaista laitteen virran. Laite kuluttaa hieman sähköä myös silloin, kun siitä on katkaistu virta. Katkaise virta kokonaan katkaisemalla laitteesta virta ja irrottamalla virtajohto.
  2. 2 Peruuta: pysäyttää meneillään olevan toiminnon. Palauttaa tulostimen edelliseen näyttöön. Palauttaa oletuskopiointiasetukset.
  3. 3 Pikalomakkeet: Näyttää Sovita koko-valikon tulostimen näytössä. Valitse tulostettava lomake painamalla Sovita koko-painikkeita.
  4. 4 Skannaus: Näyttää skannausvalikon tulostimen näytössä.
  5. 5 Langattoman laitteen painike: Näyttää langattoman valikon tulostimen näytössä.
  6. 6 Langattoman laitteen merkkivalo: Kertoo, onko langaton yhteys käytössä.
  7. 7 Valintapainikkeet: Valitse näillä painikkeilla komentoja tulostimen näytön valikoista.
  8. 8 Tulostimen näyttö: Näyttää kopiointivalikot, Sovita koko, langattomat yhteydet ja muut laitteen toiminnot.
  9. 9 Kasetin merkkivalo: Osoittaa, että muste on lopussa tai värikasetissa on jokin ongelma.Mustetason varoitukset ja ilmaisimet antavat vain arvioita suunnittelua varten. Kun tuote ilmoittaa musteen olevan vähissä, uusi tulostuskasetti kannattaa pitää saatavilla, jotta mahdolliset tulostusviiveet voidaan välttää. Tulostuskasettia ei tarvitse vaihtaa, ennen kuin tulostuslaatu heikkenee.
  10. 10 Huomio-merkkivalo: Kertoo, kun laitteessa on paperitukos, tulostimessa ei ole paperia tai kun jokin tapahtuma vaatii käyttäjän toimia.