HP:n kannettavat tietokoneet - Järjestelmätiedot (F1)

Tämä asiakirja koskee HP:n kannettavia tietokoneita, joissa on HP:n käynnistystukiympäristö.
Pääset UEFI-järjestelmätietoihin käynnistämällä tietokoneen ja painamalla välittömästi Esc-näppäintä. Kun käynnistysvalikko avautuu, avaa järjestelmätiedot painamalla F1-näppäintä.
Järjestelmätiedot (F1) näytetään myös eri muodossa Järjestelmädiagnostiikka-toiminnossa (F2). Näytetyt tietokentät voivat vaihdella mallista toiseen.
Alla olevassa taulukossa esiteltyjä tietoja voidaan tarvita, jos otat yhteyttä asiakaspalveluedustajaan.
Järjestelmätietojen kenttien kuvaukset
Järjestelmätietokenttä
Kentän kuvaus
Kannettavan tietokoneen malli
Tietokoneen mallinimi.
Tuotenumero
Kyseisen tuotesarjan yksilöivä tunnus. Tunnetaan myös nimellä SKU-numero. Tuotteen SKU-numeron muoto on 12345#aba.
Käytä tätä numeroa, kun etsit tuotekohtaisia tietoja tai valitset ohjaimia ja latauksia hp.com-verkkosivustossa. Tuotenumero ja sarjanumero ovat kaksi tärkeintä tietoa, joita tarvitset ottaessasi yhteyden HP:hen tuki- tai varaosa-asioissa.
Sarjanumero
Yksittäisen tietokoneen yksilöivä tunnus.
Tuotenumero ja sarjanumero ovat kaksi tärkeintä tietoa, joita tarvitset ottaessasi yhteyden HP:hen tuki- tai varaosa-asioissa.
Takuun alkamispäivä
Tietokoneen takuun alkamispäivä. Jos tietokone on valmistettu ennen vuotta 2008, takuun alkamispäivää saatetaan kutsua mallisi kohdalla huoltotunnukseksi.
Jos takuun alkamispäivä poikkeaa odottamastasi, huomaa, että tämä päivämäärä määritetään, kun käynnistät tietokoneen ensimmäistä kertaa. Takuupalveluasioissa lopullinen ostotosite on aina kuittisi.
Päivämäärän muoto = vvvvkkpp
Emolevyn tunnus
Plug and Play -emolevyn tunnusnumero.
Tuotekokoonpanon tunnus
Valmistusprosessin aikana laadittu 25 merkin koodi, joka liittyy sarjanumeroon, tuotenimeen ja tuotenumeroon.
Emolevyn CT-numero
Emolevyn CT-seurantanumeron (WW) 10. ja 11. numero ilmoittavat valmistusviikon. Muut numerot on varattu yrityksen sisäiseen tiedonseurantaan.
XXXXXXXXXWWXXX
BIOS-versio
Tietokoneeseen asennetun BIOSin versiotiedot.
BIOS-päiväys
Päivämäärä, jolloin tietokoneen BIOS-versio on julkaistu käytettäväksi.
Suorittimen tyyppi
Tietokoneen suorittimen nimi ja valmistaja.
Suorittimen nopeus
Tietokoneen suorittimen nopeutta koskevia tietoja.
Koko muisti
Tietoa tietokoneelle asennetun RAM-muistin määrästä.
Ensisijaisen akun sarjanumero
Asennetun akun yksilöivä tunnus.
Toissijaisen akun sarjanumero
Asennetun akun yksilöivä tunnus.
WLAN FCC -tunnus:
Vaadittu sääntöjen mukainen koodi, jos laite on asennettu
Bluetooth FCC -tunnus
Vaadittu sääntöjen mukainen koodi, jos laite on asennettu
WWAN FCC -tunnus
Vaadittu sääntöjen mukainen koodi, jos laite on asennettu
Päivitettyjen UEFI-työkalujen sekä BIOSin asentaminen
Lataa ja asenna tuettuihin malleihin päivitetyt HP:n järjestelmädiagnostiikkatyökalut (UEFI) sekä päivitetty BIOS. Siirry HP:n ohjelmisto- ja ohjainlatausverkkosivustoon, anna mallinumero (katso kotelon pohjassa oleva tarra) ja valitse tämänhetkinen käyttöjärjestelmä. Lataa ja asenna tuoteluettelosta päivitetyt ohjelmistot seuraavassa järjestyksessä:
  1. Järjestelmä-BIOS
  2. HP:n järjestelmän diagnostiikka (UEFI)
Kehotteessa kysytään, haluatko suorittaa vai tallentaa tiedoston.
Tallenna tiedosto työpöydällesi. Kaksoisnapsauta sitten ladattua tiedostoa ja asenna päivitetty ohjelmisto.