• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-tietokoneet - Käynnistyksen aikana ilmenevien diagnostiikkavirheiden ratkaiseminen

Jos käynnistyksen yhteydessä järjestelmässä tapahtuu virhe, voit nähdä erilaisia virheilmoituksia. Nämä virheilmoitukset tarjoavat sinulle ja HP:n huoltoteknikoille tietoa siitä, mikä vika tietokoneen laitteistossa tai ohjelmistossa saattaa olla. Jos virhe liittyy laitteistovikaan, järjestelmä luo takuutunnuskoodin, joka vahvistaa vikaantumisolosuhteet asiakaspalveluedustajalle.
huomautus:
Jos saat virheilmoituksen 3F0-virhe tai Käynnistyslaitetta ei löydy, tarkista onko tietokoneessasi Optane-muisti ja konfiguroi se oikein. Katso kohta HP:n kuluttajapöytätietokoneet – Käynnistyslaitetta ei löydy (3F0) tai automaattisen korjauksen virheet pöytätietokoneen tapauksessa tai HP:n kuluttajan kannettavat tietokoneet – Käynnistyslaitetta ei löydy (3F0) tai automaattisen korjauksen virheet kannettavan tietokoneen tapauksessa. Lisätietoja Optane-muistista on kohdassa HP:n tietokoneet – Intel Optanen asentaminen ja käyttö.

Käynnistysvirheiden vianmäärityksen suorittaminen malleissa, joissa on UEFI-diagnostiikka

Jos UEFI-ympäristöä tukeva tietokone ei käynnisty tai näyttää virheilmoituksen käynnistysprosessin aikana, tutustu seuraaviin vianmääritysasiakirjoihin.

Tee muiden käynnistysongelmien vianmääritys

Lisätietoja UEFIsta

Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) on laiteohjelmistokoodi emolevyn mikropiiristä. UEFI tarjoaa lisätoimintoja, joita Basic Input/Output System (BIOS) ei pysty tarjoamaan. UEFI on tapa tehdä toimintoja tietokoneellasi, ennen kuin käyttöjärjestelmä on ladattu. UEFI voi tarjota ylimääräisiä grafiikkavalikoita ja järjestelmätietoja tietokoneessa ja perusdiagnostiikan sekä tietokoneessa että taulutietokoneessa.
Katso lisätietoja kohdasta Tietoja UEFIsta ja käynnistysvalikosta.