HP Deskjet 1050 All-in-One series - Tuotteen ohjauspaneelin kuvaus

HP Deskjet 1050 All-in-One series - Tuotteen ohjauspaneelin kuvaus
    Kuva : Kuva - HP Deskjet 1050 All-in-One series -laitteen ohjauspaneeli
  1. 1 Virta: Tätä painiketta painamalla voit kytkeä ja katkaista laitteen virran. Laite kuluttaa hieman sähköä myös silloin, kun siitä on katkaistu virta. Katkaise virta kokonaan katkaisemalla laitteesta virta ja irrottamalla virtajohto.
  2. 2 Peruuta: pysäyttää meneillään olevan toiminnon.
  3. 3 Kopioi, musta: Tätä painiketta painamalla voit aloittaa mustavalkoisen työn kopioinnin. Voit lisätä kopioiden määrää (enintään 10) painamalla painiketta useita kertoja. Toimii työn jatkamispainikkeena tulostusongelmien ratkaisemisen jälkeen.
  4. 4 Kopioi, Väri: Tätä painiketta painamalla voit aloittaa värillisen työn kopioinnin. Voit lisätä kopioiden määrää (enintään 10) painamalla painiketta useita kertoja. Toimii työn jatkamispainikkeena tulostusongelmien ratkaisemisen jälkeen.
  5. 5 Huomio-merkkivalo: Kertoo, kun laitteessa on paperitukos, tulostimessa ei ole paperia tai kun jokin tapahtuma vaatii käyttäjän toimia.
  6. 6 Kasetin merkkivalo: Osoittaa, että muste on lopussa tai värikasetissa on jokin ongelma.