HP LaserJet Pro P1102w- ja P1606dn -tulostimet - Tulostin tulostaa jatkuvasti samaa tulostustyötä, kun tulostin on asennettu verkon välityksellä

Tämä asiakirja koskee LaserJet Pro P1102w- ja P1606 -tulostimia.
Kun olet asentanut tulostimen verkossa, se tulostaa samaa tulostustyötä jatkuvasti, kunnes peruutat tulostustyön.

Ratkaisu 1: Poista kaksisuuntaisuustuki käytöstä

Kaksisuuntaisuuden tuki saattaa aiheuttaa tulostusongelmia HP-tulostimessa. Poista kaksisuuntaisuustuki käytöstä näiden ohjeiden mukaisesti.
  1. Napsauta Windows-kuvaketta () ja valitse sitten Laitteet ja tulostimet.
  2. Napsauta HP-tulostinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Ominaisuudet.
  3. Napsauta Portit-välilehteä.
    Kuva : Tulostimen ominaisuudet -valintaikkunan Portit-välilehti
    Ruutukuva Tulostimen ominaisuudet -valintaikkunan Portit-välilehdestä
  4. Varmista, että Ota kaksisuuntaisuustuki käyttöön -valintaruutu ei ole valittuna. Jos se on valittuna, napsauta valintaruutua, valitse Käytä ja valitse sitten OK.
  5. Tulosta testisivu. Näin näet, korjasivatko nämä toimenpiteet ongelman:
    1. Napsauta Windows-kuvaketta () ja valitse sitten Laitteet ja tulostimet.
    2. Napsauta HP-tulostinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Ominaisuudet.
    3. Valitse Tulosta testisivu. Tulostin aloittaa testisivun tulostamisen.

Ratkaisu 2: Tulostinohjelmiston asennuksen poistaminen ja uudelleen asentaminen

Poista tulostinohjelmiston asennus kokonaan ja asenna se uudelleen näiden ohjeiden mukaisesti.

Vaihe 1: Poista HP-ohjelmisto poistamisapuohjelmalla

1. Napsauta Windows-kuvaketta () ja valitse sitten Kaikki ohjelmat.
  2. Valitse HP ja valitse sitten HP LaserJet Professional P1560- ja P1600-tulostin.
  3. Valitse Poista asennus.
  4. Poista ohjelmisto näytön ohjeiden mukaisesti.

Vaihe 2: Tulostinohjelmiston asentaminen uudelleen

Asenna tulostinohjelmisto uudelleen seuraavasti.