• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-tulostimet - Vaihtoehtoisen ajurin asentaminen ja konfiguroiminen Windows Vista -järjestelmässä

Johdanto
HP-tuotteesi vaihtoehtoinen tulostusajuriratkaisu sisältyy Windows Vista -käyttöjärjestelmään ja se on jo tietokoneessasi. Sinun ei tarvitse ladata mitään verkosta.
Etsi tämän asiakirjan avulla HP-tuotteesi kanssa yhteensopiva tulostusajuri ja asenna ja konfiguroi se tietokoneellesi. Tämän tulostusajurin avulla voit käyttää tuotteen perustoimintoja.
Tuotteellesi ei ole saatavissa täydellistä tulostusajuriratkaisua Windows Vista -käyttöjärjestelmää varten.
Yhteensopivan ajurin asennus ja konfigurointi
Asenna ja konfiguroi HP-tuotteesi kanssa yhteensopiva tulostusajuri seuraamalla alla olevia ohjeita.
Vaihe yksi: Määritä sopiva ajuri
Etsi HP-tuotteesi kanssa yhteensopiva tulostusajuri seuraavan luettelon avulla.
Tuote
Vaihtoehtoinen ajuri
Deskjet 3320, 3325, 3420 ja 3520
Deskjet 3600
Photosmart 7600 -sarja
Deskjet 5600
Deskjet 5850
Deskjet 5600
Photosmart 130 ja 230
Photosmart 330
Photosmart 145 ja 245
Photosmart 330
Photosmart 7350 ja 7550
Deskjet 5550
Deskjet 6122 ja 6127
Deskjet 990c
Deskjet 3816 ja 3820
Deskjet 970cse
Deskjet 656
Deskjet 660c
Vaihe kaksi: Asenna ajuri
Asenna yhteensopiva tulostusajuri tietokoneelle.
  1. Varmista, että USB-kaapelia ei ole liitetty HP-tuotteeseen.
  2. Napsauta Windowsin tehtäväpalkin Windows-kuvaketta (), kirjoita tulostimien hallinta Aloita haku -kenttään ja paina sitten Enter-näppäintä. Tulostimet-ikkuna avautuu.
  3. Napsauta kohtaa Lisää tulostin ja valitse sitten Lisää paikallinen tulostin.
  4. Merkitse rasti ruutuun Käytä olemassaolevaa porttia.
  5. Valitse Käytä olemassaolevaa porttia -alasvetovalikosta kohta LPT1: (Tulostinportti) ja valitse sitten Seuraava.
  6. Valitse HPAsenna tulostinajuri -valintaikkunan kohdassa Valmistaja.
  7. Valitse sopiva vaihtoehtoinen HP-tuotteen tulostusajuri kohdassa Tulostimet ja valitse sitten Seuraava.
  8. Kirjoita HP-tuotteen nimi kohtaan Tulostimen nimi. Valitse sitten Seuraava. Tulostusajurin asennus käynnistyy.
      huomautus:
    Vaihtoehtoisen tulostusajurin nimi näkyy oletusnimenä. Voit halutessasi vaihtaa nimen HP-tuotteen nimeksi.
  9. Kun ruudulle on ilmestynyt viesti tuotteen onnistuneesta lisäämisestä, liitä USB-kaapeli tuotteeseen ja tietokoneeseen.
  10. Napsauta Uusi laite löydetty -näytöllä kohtaa Peruuta.
      huomautus:
    Jos näytölle ilmestyy useita ponnahdusikkunoita, valitse niissä kaikissa Peruuta.
Vaihe kolme: Konfiguroi ajuri
Konfiguroi asennettu tulostusajuri.
  1. Napsauta hiiren oikealla näppäimellä HP-tuotteen nimeä Tulostimet-ikkunassa ja valitse sitten Ominaisuudet. Näyttöön tulee Ominaisuudet-valintaikkuna.
  2. Napsauta Portit-välilehteä.
  3. Vaihda portti LPT1:stä USB:ksi tai DOT4:ksi seuraavan taulukon mukaan.
      huomautus:
    Jos saatavilla on useampia kuin yksi USB/DOT4-portti, valitse USB/DOT4-portti, jonka porttinumero on suurin. Tämä portti osoitetaan yleensä viimeisimmäksi liitetylle ja tunnistetulle USB-tulostuslaitteelle. Säädä Ominaisuudet-valintaikkunan porttirivin leveyttä nähdäksesi täydelliset porttinimet viemällä osoitin kohtien Portti ja Kuvaus välissä olevalle pystysuoralle viivalle, painamalla hiiren näppäintä ja pitämällä se painettuna sekä liikuttamalla hiirtä oikealle, kunnes porttinimi on näkyvissä.
    Tuote
    USB-portti
    DOT4-portti
    Deskjet 3320, 3325, 3420 ja 3520
    Kyllä
    Ei
    Photosmart 7660
    Kyllä
    Ei
    Deskjet 5850
    Kyllä
    Ei
    Photosmart 130 ja 230
    Ei
    Kyllä
    Photosmart 145 ja 245
    Kyllä
    Ei
    Photosmart 7350 ja 7550
    Ei
    Kyllä
    Deskjet 6122 ja 6127
    Kyllä
    Ei
    Deskjet 3816 ja 3820
    Kyllä
    Ei
    Deskjet 656
    Kyllä
    Ei
  4. Valitse Käytä.
Vaihe neljä: Tulosta testisivu
  1. Valitse Ominaisuudet-valintaikkunan Yleistä-välilehti.
  2. Valitse Tulosta testisivu.