HP-tulostimet - Windowsin sisäisen ohjaimen asentaminen ja käyttäminen

Tämä asiakirja koskee HP-tulostimia, joille ei ole täysien ominaisuuksien HP-ohjainta Windows 10-, Windows 8-, Windows 7-, tai Vista-käyttöjärjestelmään.
Jos tulostimellesi ei ole HP:n täysimittaista ohjainta, sinun on asennettava sisäinen tulostinohjain. Tulostimellesi sopivaa yhden tai useamman Windows-version täysien ominaisuuksien tulostinohjainta ei ole saatavissa tulostimen mukana toimitetulta CD-levyltä tai HP-sivustosta.
  huomautus:
Missä on Lataa-painike? HP-tulostusohjain on sisäänrakennettuna Windows-käyttöjärjestelmään tai asennetaan tietokoneen Windows Update -toiminnolla. Tulostamista, skannaamista tai faksia varten ei tarvitse ladata mitään verkosta.
Tämän asiakirjan kohdassa Usein kysyttyjä kysymyksiä on lisätietoja, kuten ohjeet skannaamiseen tällä ohjaimella.
Video: sisäisen ohjaimen asentaminen Windows 10 -käyttöjärjestelmään
Jos et näe videota tai haluat nähdä videon eri koossa, katso se YouTubessa.
Vaihe 1: Määritä Windows Update lataamaan ohjainohjelmisto automaattisesti
Avaa Windows-laitteen asennusasetukset ja varmista, että tietokone on määritetty lataamaan ohjainohjelmisto automaattisesti.
  1. Kirjoita Windowsin hakuun muuta laitteen asennus ja valitse hakutuloksista Muuta laitteen asennusasetukset -ohjauspaneeliasetus.
    Laitteen asennusasetukset -ikkuna avautuu.
  2. Valitse Kyllä-valinta ja valitse sitten Tallenna nimellä.
    Kuva : Esimerkki Kyllä-vaihtoehdon valinnasta
    Esimerkki Kyllä-vaihtoehdon valinnasta
Vaihe 2: Tulostimen liittäminen tietokoneeseen
Liitä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla tai lähiverkon kautta, jotta Windows havaitsee tulostimen tulostinohjaimen asennuksen aikana.
Vaihe 3: Asenna tulostusohjain ohjatulla tulostimen asennuksella
Valitse tulostimen yhteystyyppi ja asenna sisäinen ohjain Windowsin ohjatun Lisää tulostin -asennustoiminnon avulla.
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja ongelmien vianmäärityksestä ja tulostimen käyttämisestä sisäisen ohjaimen avulla on näissä usein kysytyissä kysymyksissä.