HP All-In-One -pöytätietokoneet - Miten löydän tuotteen malli-, sarja- tai tuotenumeron?

Tämä asiakirja koskee malli- ja tuotenumeron etsimistä HP All-in-One -pöytätietokoneesta.
HP All-In-One -pöytätietokoneen mallinimi näkyy koneen etuosassa, mutta tämä nimi tai numero ei välttämättä riitä oikeanlaisen tuen hankkimiseen tietokonettasi varten. Tällaisia nimiä tai numeroita käytetään monesti useille toisiaan ulkoisesti muistuttaville tietokoneille, joissa on kuitenkin toisistaan poikkeavat toiminnot ja osat. Esimerkiksi HP Pavilion 23 -malleista HP on valmistanut eri kokoonpanoja, kuten esimerkiksi mallit HP Pavilion 23-h070 ja HP Pavilion 23-g040xt.
Tämä asiakirja kuvaa, kuinka löydät HP All-In-One -pöytätietokoneen mallinumeron (jota kutsutaan myös tuotenimeksi). Käyttämällä kyseistä malli- tai tuotenumeroa voit ladata ohjaimia, etsiä hyödyllisiä asiakirjoja ja saada apua verkkotuesta.
  huomautus:
Asiakirjan avulla voit lisäksi etsiä sarjanumeron, joka sijaitsee yleensä tuotenumeron läheisyydessä.
  huomautus:
Lisätietoja HP ENVY Curved All-in-One -tietokoneiden malli- tai tuotenumerosta on kohdassa HP ENVY Curved All-in-One -tietokoneet – Malli- ja sarjanumeron etsiminen.
Videoesittely
Voit etsiä malli-, sarja- tai tuotenumeron sekä muita tärkeitä tietoja tietokoneesta jollakin seuraavista tavoista.